Månedsmagasinet på Costa del Sol
Beauté Pacifique revolusjonerer igjen

Beauté Pacifique revolusjonerer igjen

Beauté Pacifique sender igjen dansk hudpleie til topps på verdensrankingen. Verdens nye nr. 1-krem heter Crème Paradoxe og dekker over spennende bioteknologiske hemmeligheter som Procyanidin og Resveratrol. Det lyder komplisert, men det viktigste er at kremen virker.
Stekende sol, chilenske vindruer på en fjellskråning med arveanlegg som ikke har blitt skadet av den kraftige UV-stråling, ble startskuddet for den helt nye anti-age dagkremen Crème Paradoxe. Nøkkelingrediensene Resveratrol og Procyanidin er i medisinens verden kjent for å forsinke aldringsprosessene og forlenge cellenes liv, og i Crème Paradoxe er stoffene med på å holde huden ung og sunn i lengre tid. Det er de kalde fakta. Men hvordan får man overhodet ideen om en slik krem som er den første utenfor den medisinske verden som inneholder to aktive stoffer?
Det spørsmål stilte vi Beauté Pacifiques grunnlegger Flemming K. Christensen. Med en produktlinje som teller ikke mindre enn 50 produkter, kan man visst rolig si at han har vært gjennom prosessen mer enn én gang.

Nye spor gir nye ideer
– Vi følger hele tiden forskningen innenfor den dermatologiske og medisinske verden. Noen ganger støter vi på et spor som ser interessant ut fordi det beveger seg annerledes enn de sporene vi allerede kjenner. Sporene som er annerledes velger vi å følge tett i noen år, mens forskningen blir mer entydig i sine resultater og konklusjoner, forklarer Flemming K. Christensen.
Procyanidin og Resveratrol var to slike spor. Faktisk støtte forskere på Resveratrol første gang i 1940, men først på 1990-tallet da Resveratrol ble koblet sammen i det franske paradokset, begynte den medisinske verden for alvor å interessere seg for stoffet.
– Vi begynte å følge forskningen for noen år tilbake. For hvis Resveratrol kan gjøre noe for kroppen, må stoffet også kunne gjøre noe for huden.

Produktene skal virke
Ideen til Crème Paradoxe var født, og sporet viste seg å være varmt. Beauté Pacifiques samarbeidspartner, den chilenske dermatologen Patricio Figuero, forsket videre på stoffene, og det viste seg at Resveratrol og Procyanidin hadde forbedrende effekt på huden.
Neste skritt var det matematiske regnestykkeet som skulle skape en effektiv og lekker krem. Regnestykket ble tenkt ut sammen med GMPack og halvannet år senere etter at de første tankene om Crème Paradoxe hadde spiret, var kremen klar til å bli produsert.
– En ny krem er en langvarig prosess. Men også en spennende prosess. Det viktigste for oss er at vi lager produkter som forbedrer huden. Derfor lanserer vi først et nytt produkt når det er akkurat slik vi vil ha det.

Holder huden ung og sunn
Etter to førsteutgaver av Crème Paradoxe, ble resultatet dét man kan finne i butikkene: En krem med en lett og smidig konsistens som raskt trenger ned i huden og virker effektivt. Forskning fra den medisinske verden viser at Resveratrol og Procyanidin har så mange gode egenskaper at det nesten er vanskelig å se enden på rekken. Resultatene peker blant annet på at de aktive stoffene kan forhindre arveanlegg i å brytes ned og forsinke aldringsprosessene og forlenge cellenes liv.
– Det er så mange gode egenskaber at vi forventer oss mye av Crème Paradoxe. Den holder huden ung og sunn i lenger tid og pleier og reparerer, avslutter Flemming K. Christensen.

Møt representanter fra Beauté Pacifique i Vitamina, Centro Idea 4. – 6. april og få en gratis ultralydskanning av huden. Timebestilling på tlf.: 952 58 43 13.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.