Månedsmagasinet på Costa del Sol
Biodrain – utrensningskur

Biodrain er et utrensningsprodukt – perfekt til å få igjen tilbake naturlig velvære etter julebordets gleder.
Nesten alle har behov for å rense kroppen i ny og ne, og en effektiv utrensning er da også en av de beste helsekurene som finnes. Sliter du med hodepine, tretthet, ømme ledd, fordøyelsesproblemer og allergier, kan det være et tegn på, at kroppen trenger en hovedrengjøring. Overvekt, appelsinhud, hovne føtter og ankler er ofte et tegn på væskeopphopning i kroppen – også her vil en utrensning hjelpe.
Ekspertene anbefaler utrensning en – to ganger i året i minst to uker, men gjerne i fire – åtte uker. I tillegg til økt velbehag resulterer utrensningen i strammere hud og forbedring av appelsinhud. Huden får en ny glød, øynene blir klarere og et vekttap er også mulig. Med BioDrain utrensningstabletter kan kuren gjennomføres uten faste.

BioDrain kuren:
Dag 1-4: Avfallsstoffer begynner å bli drevet ut, og det kan ha en vanndrivende effekt og med lettere hodepine og svettetokter. Dette er helt vanlig og er et tegn på at kroppen trenger en utrensningen.
Dag 7-14: Store deler av avfallsproduktene er nå drevet ut, og du begynner å føle deg bedre. Det kan fortsatt være en vanndrivende effekt, i tillegg til at avfallsstoffene kan komme skilles ut som urenheter i huden.
Dag 15 og deretter: I vanlige tilfeller er du nå helt fri for avfallsstoffer, og huden føles strammere, renere og friskere, og du vil oppleve at kroppen fungerer bedre.
Det beste resultatet oppnås hvis man unnlater å drikke alkohol og kaffe, spise søte saker, rødt kjøtt og fete matvarer.

BioDrain kan kjøpes i Vitamina i Centro Idea, Mijas.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.