Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det Norske Magasinet og Restaurant Roca Tranquila inviterer til unikt matlagingskurs for glade amatører

Det Norske Magasinet og Restaurant Roca Tranquila inviterer til unikt matlagingskurs for glade amatører

1-dags kurs i finere matlaging på ***** kokkeskole på Roca Tranquila.

Er du interessert i matlaging eller elsker du bare god mat? Dette kokkekurset er også for deg som har lyst til å lage deilig mat i skjønne omgivelser på den eksklusive Restaurant Roca Tranquila. Kjøkkenet er moderne og innovativt, men har sine røtter i det klassiske, spanske kjøkken. Rettene er alltid basert på friske råvarer av høy kvalitet og kommer framfor alt fra produsenter i Andalucía og fra området ved Middelhavet.
Under kokkens kyndige veiledning tilbereder du en utsøkt treretters meny. Kurset er også for deg som ønsker ny inspirasjon til matlagingen, til deg som gjerne vil leve sunnere og ønsker mer kunnskap om ernæring og til deg som bare vil oppleve noen forrykende timer i kjøkkenet sammen med andre.

Ta med en god venninne, hele familien, vinklubben, kortklubben, guttene fra golfbanen eller tennislaget – alle er velkommen til en hyggelig, lærerik og annerledes opplevelse!

Program:
Kl. 10:00: Ankomst og velkomstkaffe. Vår kokk vil forklare menyen og tilberedningen av råvarene.
Kl. 10.15 til 13.00: Vi arbeider på kjøkkenet, lærer smakssammensetninger og tilbereder rettene. Presentasjonen på tallerkenen er viktig, og vi kikker på både plasseringen av de enkelte ingrediensene og fargesammensetningen slik at serveringen blir så flott og appetittvekkende som mulig.
Kl. 13:30: Lunsj – vi avslutter selvfølgelig med å spise all den deilige maten som vi har laget. Det blir morsomt, lærerikt og velsmakende!

Antall deltakere: fra 15 til 20 personer

Pris per deltaker: 45 euros

Drikkevarer kan kjøpes til fordelaktige priser.

Kurset avholdes tirsdager kl. 10.00, 24. november samt 1. og 15. desember 2009 på
Restaurant Roca Tranquila
Urb. Torreblanca del Sol
C/Tórtola 9
29640 Fuengirola

Påmelding senest en uke før kursdagen til Restaurant Roca Tranquila på tlf.: 952 19 60 67 eller til Det Norske Magasinet på tlf.: 952 58 15 53.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.