Månedsmagasinet på Costa del Sol

10 000 Málaga-innbyggere tar slankepiller

Produktene heter Saxenda, Ozempic, Wegovy og Mounjaro og koster mellom €128 og €300 per måned. Likevel står nå Málaga-innbyggerne i kø for å få tak i de vellykkede slankeproduktene. «Det er relativt enkelt å få resept fra lege, men det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Årets vaksineplan er klar

Det er tid for den årlige vaksinen mot influensa og Covid-19, og det spanske helsevesenet er nå klar med sine anbefalinger. Myndighetene ønsker ikke en generell vaksinasjon av befolkningen i år og anbefaler bare vaksinene for innbyggere 60+, gravide, samtlige… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Økt politikontroll under mango- og avokadotyverisesongen

Tyveri av subtropisk frukt i Axarquía er et stort problem for bøndene, og i Vélez-Málaga blir dette tatt svært alvorlig. Derfor har kommunestyret i byen styrket sikkerheten i området med politikontroller for å stoppe avlingstyveri. I de neste ukene skal… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Krympflasjon’ slår til igjen

Hvis du føler at du ikke får like mye som du pleide for pengene på supermarkedene, så er du ikke alene. Spanske supermarkeder har redusert volum og vekt på mange av produktene deres (men ikke alltid størrelsen på emballasjen), mens… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spania må godkjenne lover for å motta flere EU-midler

Den spanske regjeringen vil måtte godkjenne over ett dusin lovforskrifter for å motta midler fra EU. Hvis lovene ikke blir vedtatt av kongressen, kan Europakommisjonen holde tilbake deler av den utestående utbetalingen på €30 milliarder som Spania venter i subsidier.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.