Månedsmagasinet på Costa del Sol

Padel i verdensklasse under Marbella Master 2024

På fredag, den 9. august lyder startskuddet for den internasjonale verdensturneringen A1 Padel Marbella Master 2024, som frem til den 18. august vil by på padel i verdensklasse. Stedet for padelmesterskapet, hvor hovedpersonene innen verdens padel møtes, ble i fjor… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nesten alt utsolgt på La Rosaleda

Fotballfeberen i Málaga raser videre. 25 800 tilhengere har hittil enten fornyet eller kjøpt et nytt årskort før Málaga C.F. debuterer i 2. divisjon om knapt to uker. Dermed er klubben veldig nær sin egen rekord fra sesongen 2012-13, da… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nybygg halter kraftig etter

Etterspørselen etter nybygg er enorm, men byggebransjen kan ikke følge med. Et av de største hjulene i lokaløkonomien mangler nå 50 000 medarbeidere opplyser formannen for sammenslutningen av byggefirmaer i Málaga-provinsen (ACP), Juan Manuel Rosillo. ”Vi mangler arbeidskraft i et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fuengirola har dobbelt så høyt turistutleiepress som Málaga

Fuengirolas ordfører, Ana Mula og byplanleggingsrådgiver Rocío Arriaga har kunngjort resultatene av en diagnoserapport om forekomster av turistboliger i kommunen, og konklusjonene tyder på at Fuengirola er en av Andalucías byer med høyest turistboligtrykk. Faktisk fremhever ekspertrapporten at turistpresset i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nordlig innkjørsel vil kunne redusere flyplasstrafikk med 50 %

Det er nesten 20 år siden myndighetene ga den første ordren om en utredelse, men i 2024 ser det endelig ut til at arbeidet med det nordlige innkjørselen til Málaga flyplass vil komme i gang. Prosjektet har nettopp avsluttet miljøkonsultasjonsfasen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hvilke vaner tar nordmenn med hjemmefra når de reiser til utlandet?

Foto av Raygar He på Unsplash Nordmenn er kjent for sin kjærlighet til å reise og utforske, og når de reiser til utlandet, tar de ofte med seg visse vaner og skikker hjemmefra. Disse vanene gjenspeiler landets unike kultur, verdier og livsstil. I denne artikkelen skal vi fordype oss i hvilke vaner nordmenn pleier å […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.