Månedsmagasinet på Costa del Sol

CAMINITO DEL REY – En tur langs klippeveggen

Verden er full av våghalser som elsker å synke sine skitne negler inn i enhver klippevegg – med eller uten sikkerhetsseler. El Caminito del Rey pleide å være et slikt sted, hvor menneskelige edderkopper møttes for å utfordre hverandre i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanjolene frykter også bikini-sesongen …

Sommer og varme betyr lettkledde kropper, men ikke alle gleder seg til å strippe av seg klærne på badestranden – selv ikke våre sørlige naboer. Akkurat som spanjolene ser på skandinaver som seksuelt frigjorte, ser gjerne folk fra nord på spanjoler som kompleksfrie og komfortable med sin egen kropp uansett om de er størrelse XS […]

Varme og ensomhet ille for eldre

Det er ikke lett å bli gammel, spesielt om sommeren. Varmen og ensomheten sliter på helsen. Den spanske alderdoms og sosialavdelingen (IMSERSO) har nettopp publisert en undersøkelse som opplyser at 11,4 prosent av de eldre (65+) kjemper med depresjon i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Antonio Banderas river huset sitt

Etter 20 år med endeløse rettsaker har Antonio Banderas nettopp revet ned sin luksusvilla i Marbella. Siden 1995 har villaen i det fasjonable strøket Los Monteros ellers vært et av den kjente skuespilleren, regissøren og forretningsmannens foretrukne tilholdssteder. Under sitt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flat croissant – den nye trenden på Costa del Sol

Hvis du liker luftige croissanter, så er den nye trenden som akkurat nå sprer seg på Costa del Sol kanskje ikke for deg. Flate croissanter er en trend som ble startet i Sør-Korea og som via sosiale medier blitt spredt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias eneste nye Relais & Châteaux-resort ligger i Málaga-provinsen

Relais & Châteaux er en sammenslutning av individuelt eide og drevne luksushoteller og restauranter. Gruppen har rundt 580 medlemmer på fem kontinenter i 64 land, og blant de elleve nye globale luksuseiendommene som har blitt inkludert i den eksklusive gruppen,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Historisk enighet om kysttoget på Costa del Sol

Avtalen som ble oppnådd i Málaga på onsdag 17. juli, var historisk. Representanter fra sentralregjerningen, Juntaen, provinsrådet og ordførerne på østre og vestre Costa del Sol ble enige om å umiddelbart igangsette informasjon- og mulighetsstudier for gjennomføring av jernbanen langs… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.