Månedsmagasinet på Costa del Sol

Solkysten forventer enorm befolkningsvekst

Om bare syv år forventes befolkningen på Costa del Sol overstige to millioner innbyggere. Dermed vil befolkningstallet i Málaga-provinsen overstige Sevilla-provinsen – noe som aldri har skjedd før.  Den siste analysen fra Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) opplyser at befolkningsveksten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Politiaksjon mot terrorister på Costa del Sol

På natten til tirsdag gjennomførte spansk politi en storstilet aksjon mot en gruppe antatte islamistiske terrorister. Det er bare blitt gitt ut ganske lite Information rundt aksjonen. Det står klart at Guardia Civil i samarbeid med statens spesialgruppe GAR, som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lavtrykk kan bringe storm og regnbyger

Det hete og tørre været som er typisk for årstiden, ser ut til å måtte vente noen dager til. Prognosen viser nemlig at et isolert lavtrykk på høyt nivå (en såkalt Dana) er på vei mot Málaga-provinsen og Costa del… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga innvier Spanias første offentlige dyrekirkegård

Fra og med tirsdag 25. juni åpner fasilitetene til San Gabriel kirkegård i Málaga som den aller første offentlige dyrekirkegården i landet. Parque Cementerio de Málaga (Parcemasa) vil ikke bare tilby kremasjonstjenester, men også mulighet til å holde en avskjedsseremoni… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Costa del Sol kjemper mot ‘turistfobi’

Costa del Sols turistkommisjon kjemper mot turistfobi ved å fremheve viktigheten som denne næringen har for de mest betydelige økonomiske sektorene i Málaga-provinsen. Presidenten for turistkommisjonen, Francisco Salado, stiller seg sterkt kritisk til antituristfenomenet som han hevder er mye «populisme».… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mammatus – sommerens mystiske skyer

I alle tider har menneskene sett opp mot himmelen og vært fascinerte av skyenes stadige endringer og deres fargenyanser når solen står opp og går ned. Som barn har nok de fleste ligget på ryggen og latt fantasien lete etter skyen som ligner et vikingskip, en hund eller et mummitroll. Voksne på sin side er […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.