Månedsmagasinet på Costa del Sol

Rekordhøy julesysselsetting i gjestfrihetssektoren

2023 har vært et rekordår når det gjelder ansatte i gjestfrihetssektoren, og nå går Málaga-provinsens hotell og restaurantnæring inn i julesesongen med flere sysselsatte enn noen gang. I august nådde provinsen en historisk rekord med 106 280 sysselsatte i gjestfrihetssektoren.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Enorm etterspørsel etter slankeprodukter

Befolkningen på Costa del Sol kjøper slankeprodukter som aldri før. I løpet av hele året har Málaga-provinsens apoteker meldt om en enestående stor etterspørsel etter alle typer slankemidler. Nummer én på folks ønskeliste er produktet Ozempic fra det danske legemiddelfirmaet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere seksuelle overgrep enn noen gang

Antall seksuelle overgrep i Málaga-provinsen er sterkt stigende. I årets første ni måneder har myndighetene registrert 127 seksuelle overgrep i provinsen. Det er nesten en tredobling i forhold til samme periode i 2019, hvor det ble innlevert 34 anmeldelser. ”Utviklingen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kampanjen Ingen barn uten leketøy er i gang

Kampanjen Ningún niño sin jugete (Ingen barn uten leketøy) har akkurat blitt satt i gang i San Pedro Alcántara. Formålet er å samle inn julepresanger til rundt 180 barn, fra spebarn til ungdommer i 17-årsalderen, fra rundt 90 familier som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

130 % dyrere olivenolje + helseadvarsel

Prisen på Málagas olivenolje har gått opp 130 % siden invasjonen av Ukraina, og prisene fortsetter å stige på grunn av tørken. Bare mellom juli 2022 og juli 2023 gikk prisene på olivenolje opp med 100 % ifølge landbruksdepartementet. Produsentene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.