Månedsmagasinet på Costa del Sol

99 omkom av heteslag på Solkysten

Juli var historiens varmeste måned på Costa del Sol. Flere enn noen gang har også omkommet i varmen. Bare sist måned mistet 62 innbyggere i Málaga-provinsen livet som følge av de høye temperaturene. Hittil i sommer har totalt 99 borgere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gay-turismen på fremmarsj i Torremolinos

Denne sommeren har Torremolinos for alvor etablert seg som en av Europas ledende destinasjoner for gay-turisme – også beskrevet som LHBT-turisme. Siden den suksessfulle avvikling av det årlige Pride-arrangementet i begynnelsen av juni, har det kommet en kontinuerlig strøm av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tirsdag 15. august = helligdag

Den 15. august er Asunción de la Virgen eller jomfru Marias himmelfart som er en nasjonal helligdag (rød dag) i hele Spania. Vanligvis forbindes helligdager med at alt – butikker, bedrifter og skoler etc. – holder stengt, men hvordan påvirker… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas feria overgår alle forventninger

Málagas feria for 2023 vil gå ned i historien. Den første helgen av byens store fest overgikk alle forventninger når det gjelder både antall besøkende og hvor mye penger de bruker på festlighetene. Málaga kommunens turistrådgiver, Jacobo Florido beregner en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Strengeste tørkerestriksjoner på nesten 30 år

Tørke er ikke et uvanlig fenomen i Málaga. Hva vi opplever i sommer, har man opplevd før –bare ikke på samme nivå. I 1995 måtte Málaga-provinsen igangsette strenge vannrestriksjoner for å forsikre vann til innbyggerne. Nå nesten tre tiår senere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.