Månedsmagasinet på Costa del Sol

86 prosent unge kan ikke flytte hjemmefra

I de siste årene har det blitt vanskeligere for unge andalusiere å flytte hjemmefra. Den siste analysen fra de andalusiske myndighetene viser at 86 prosent av alle under 30 år fortsatt bor hjemme hos sine foreldre eller annen familie. Analysen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Matvareprisene stiger voldsomt – igjen

Det blir fortsatt dyrere å fylle handlekurven. Sist måned ble nok en gang de spanske forbrukerne vitner til økte matvarepriser. Med prisstigninger på 10,2 prosent i forhold til juli i fjor, stiger matvarene fortsatt både på Solkysten og i resten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marbella anklaget for å ikke beskytte kommunale arbeidere mot heten

Fagforeningen CCOO i Málaga har anklaget Marbella kommune for mangel på tiltak som beskytter kommunens arbeidere mot de høye temperaturene som de utsettes for i løpet av arbeidsdagen, spesielt under en av de varmeste somrene som kommunen har registrert noen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

75 leiligheter i Nerja selges på auksjon til halv pris

En utvikling i Málaga-provinsens eiendomsmarked har ledet til at planene for en rekke eiendomsauksjoner har blitt offentliggjort. Auksjonene vil gi både investorer og andre kjøpere muligheten til å anskaffe seg eiendommer til betydelig reduserte priser. Auksjonene håndteres av nettplattformen Escrapalia… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Avstengte kraner ved vannkildene i Torremolinos

For mange har det vært en del av hverdagen å bringe deres plastdunker til vannkildene Los Manantiales de Torremolinos for å tappe drikkevann og ta med seg hjem. På grunn av tørken er det nå slutt på dette, for Torremolinos… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.