Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tyrefektning tilbake i Málaga

Årets byfest i Málaga nærmer seg. Det betyr fest og tradisjon – inkludert tyrefektning. Etter en flerårig renovering av Málagas gamle arena, Covid-19 restriksjoner og en ny leieavtale kan Málaga endelig tilby et solid program for feria-uken.  Over hele Spania… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kan man kjøre bil med kippkjapper? Guardia Civil svarer

Et tilbakevendende spørsmål blant bilførere i Spania er om man har lov til å kjøre bil eller andre kjøretøy på landets veier med kippkjapper på føttene. Artikkel 17 i trafikkloven sier at «førere skal alltid kunne kontrollere kjøretøyene sine», og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spania – tredje land i verden med mest cyberkriminalitet

I de seks første månedene av 2023 registrerte Spania Europas høyeste cyberkriminalitet. Samtidig var Spania det tredje landet på verdensbasis med mest cyberangrep (etter Japan og USA) ifølge en nylig rapport fra cybersikkerhetsselskapet Eset. I fjor registrerte landet hele 375… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Parasoll-krigen’ har kommet til Solkysten

Hver sommer bryter den kjente ‘parasoll-krigen’ ut på spanskekysten. Det begynte i Alicante-provinsen da badegjester startet å storme ned til stranden grytidlig på morgen for å holde av de beste plassene med sin parasoll, håndkle eller fluktstol for å bruke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tetteste valg noensinne

Søndagens parlamentsvalg i Spania endte teknisk sett uavgjort, og det står helt uklart hvilke partier som kan – og vil – danne regjering og hvem som vil bli statsminister. Partido Popular fikk massiv fremgang, men stikk imot alle meningsmålinger beholdt sosialistpartiet PSOE… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.