Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nå blir det fest i Mijas

På onsdag begynner det hele. Kl. 22.00 tennes nemlig den offisielle festbelysningen for den årlige sommer-feriaen (byfesten) i La Cala de Mijas, men allerede kl. 19.00 begynner festlighetene med en fargesprakende parade gjennom byen. Hvert år lokker Feria de La… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye rentestigninger i neste uke

For nøyaktig et år siden lå renten nær null. I dag ligger den på 4 prosent, og i neste uke stiger den til 4,25 prosent – kanskje selv til 4,50 prosent. Rentestigningene rammer innbyggere med lån – spesielt store boliglån.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gigantisk strømforbruk på Solkysten

Klimaanleggene kjørte på høytrykk under siste ukes hetebølge. Strømselskapet Endesa melder at de har registrert det høyeste strømforbruket på ti år på Solkysten. Onsdag kveld og natt til torsdag var strømforbruket så høyt at nettverket brøt sammen flere steder på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vær OBS på nye tyverimetoder på Solkysten

Tyverimetodene langs Costa del Sol blir stadig mer innovative. Denne gangen er det snakk om bruk av forsvarsspray og klemme-metoden. Hvis du ikke kjenner til dem, så les videre! Guardia Civil har nylig arrestert åtte personer i Benalmádena, Nerja og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga slår to varmerekorder på 24 timer

Ifølge det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) som har målt temperaturer i Málaga i de siste 81 årene, vil fredag bli husket som historiens varmeste dag – og natt. Faktisk slo Málaga by to varmerekorder på mindre enn 24 timer. Klokken… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.