Månedsmagasinet på Costa del Sol

Málagas beste partystender

Strandsesongen har for lengst begynt på Costa del Sol og flere av kystens standbarer, Beach Clubs og chiringuitos har nå åpnet. Om man oppsøker dem eller prøver å unngå dem, er det greit å vite hvor man finner Málaga-provinsens beste… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Planer for avsaltingsanlegg i Axarquía

Vannreservoaret La Viñuela i det tørkerammede Axarquía-området er nå på knappe 10 % og derfor er det store håpet et avsaltingsanlegg. Junta de Andalucía har mottatt tre forskjellige forslag, og det er nå opptil regionalmyndighetene å bestemme hvilket av forslagene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norwegian med nye ruter og flere fly

Norwegian utvider med nye skandinaviske flyruter denne høysesongen og planlegger å ha nok et fly basert på Málaga flyplass. De vil også ha flere kabinpersonale og piloter med base på Costa del Sol. Flyselskapet legger til tre nye ruter til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Masse Covid og influensa i luften

Påskeuken var preget av tallrike sammenkomster og store menneskemasser langs hele Solkysten. Det har gitt grobunn for spredning av Covid-19 og influensavirus, og det merkes nå på Málaga-provinsens legesentre og sykehus. ”60 pasienter er i dag innlagt med Covid-19 virus… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.