Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tre nye danskeide restauranter i Fuengirola

Det er gode nyheter for de matglade i Fuengirola-området. Den danske restauranteieren Peder Rathleff åpner nå tre spisesteder i Fuengirola. ”Jeg har hatt tanken lenge, og nå skal det skje. Aldri før har jeg sett så gode lokaler til så gode priser. Så det er bare å slå til”, forteller den danske forretningsmannen. Daddy blir […]

På den andre siden… Blir den spanske vaksinen den beste?

Covid-19-vaksinene distribueres i dag i en jevn strøm over hele Europa. Bak står Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson … store, multinasjonale selskaper som med hundrevis av medarbeidere og hundrevis av millioner i ryggen på rekordtid har utviklet de nå livsviktige vaksinene. Det samme gjelder de kommende vaksinene fra laboratoriene CureVac og Novavax, som er […]

San Juan – stengte strender og appell til unge

Sist uke gikk Málaga ut og informerte at byens strender vil stenge på natten den 23. juni. Grunnen er at man vil unngå folkesamlingene som tradisjonelt samles på strendene for å feire spansk midtsommer eller San Juan. Siden meldingen gikk… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Covid-19: sykehusinnleggelsene faller

Mengden av innlagte Covid-19 pasienter på Andalusiske sykehus har falt til 570 personer. Det er det laveste tallet siden september i fjor. Den positive utviklingen ses også i Málaga-provinsen, som i dag er nede på 83 pasienter innlagt med viruset… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Luksus på åtte kvadratmeter

Med en klar filosofi om at det behøver ikke være stort for å være godt, er man i Málaga by nå i full gang med å bygge fastlandets første hotell med mini-rom på knappe åtte kvadratmeter. Rommene blir to meter brede og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Moragas-feiring fortsetter på Fuengirolas Playa del Castillo

Moragas er en feiring som har funnet sted på Malagas og Andalucías strender siden 1800-tallet. Tradisjonelt fanget folk fisk i nett som de deretter grillet og spiste på stranden. I dag er moragas en feiring hvor makrell eller sardiner blir… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Live’ Youtube program skal informere Mijas utenlandske innbyggere

Et nytt online live stream program har blitt lansert for å bringe Mijas inn i kystfolkenes hjem. Personen bak idéen er Bill Anderson, en lokalpolitiker fra byrådet som ønsker å holde den utenlandske lokalbefolkningen informert om det som skjer i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.