Månedsmagasinet på Costa del Sol
Rosenrod Complex kan få bukt med stress og dårlig humør

Rosenrod Complex kan få bukt med stress og dårlig humør

Når det går litt for fort, må Rosenrod på banen. Vitenskapelige undersøkelser har vist at planten kan få bort stress og depresjoner, gi energinivået ditt og din mentale aktivitet et løft – og til og med være med på å gjøre magemålet ditt mindre.
– Rosenrod er en fantastisk plante som kan være med på å lette i stressede eller nedtrykte perioder og gi ny energi, sier urteforsker Mark Blumenthal. Men det er ikke det eneste planten kan – tvert imot sier ekspertene at det også er andre store fordeler å hente:

Gi’ energien et løft og slank deg!
Europeiske undersøkelser har vist at bare 150 mg Rosenrod om dagen hjelper mot tretthet, utmattelse, hodepine og konsentrasjonsvansker for 64% av forsøkspersonene i løpet av bare 10 dager. Oppfølgende undersøkelser viser at planten også kan øke den generelle motstandskraften med 28% og til og med hjelpe kvinner til å bli friske 50% raskere etter store fysiske utfordringer.
Rosenrods energigivende virkning kommer fra dens evne til å øke stoffskiftet.
– Rosenrod synes å kunne presse kaloriforbrenningen i været med 10% og med helt opp til 70% under fysisk aktivitet, siger Rosenrod-forskeren Richard Brown, M.D.
– Det betyr at du forbrenner fettet raskere og dermed også slanker deg raskere. Faktisk, sier ekspertene, kan du ta 200 mg Rosenrod daglig, gå en tur på 20 minutter – og forbrenne 1.157 kalorier per uke. Det er nok til at du kan gå ned ca. 8 kilo på ett år.

Få bukt med stress og depresjon
Rosenrod kan også berolige nervesystemet og sikre at man fungerer opp mot 159% bedre i stressede situasjoner.
– Rosenrod endrer måten kroppen din reagerer på ytre stressfaktorer, forklarer Dr. Brown, som er forfatter av boken ”Stopp depresjonen NÅ”.
– Du blir i stand til å bevare roen når tilværelsen setter deg på prøve.
Og det er også godt nytt for dem som lider av depresjon: Undersøkelser viser at Rosenrod kan tredoble hjernens evne til å produsere de anti-depressive hormonene serotonin, dopamin og norepinefrin – og dermed få de mørke skyene til å forsvinne på bare fire uker.

Beskytt hjerte og hjerne
Undersøkelser har vist at Rosenrod er sprengfylt med fenolstoffer – de samme super-antioksidantene som gjør at rødvin kan sette ned risikoen for hjerteanfall og slagtilfeller med opp til 50%.
– Og Rosenrod kan rent faktisk styrke hjertemuskelen og være med på å pumpe blodet lettere og mer effektivt rundt i kroppen – og det allerede en times tid etter første dose, sier Dr. Brown.
Nyhetene blir antakelig bedre og bedre etter hvert som forskningen fortsetter. Noe tyder f.eks. på at Rosenrod kan senke kolesteroltallet, lette symptomene i forbindelse med overgangsalderen og ved Parkinsons, og beskytte mot aldersrelatert hukommelsestap – og hindre kreftsvulster i å vokse og spre seg rundt i kroppen.

Bonus: Det er også bra for mannen din!
Rosenrod kan også få liv i mannen din. Undersøkelser har vist at urten kan hjelpe på symptomer ved forstyrrelser i seksuallivet(herunder manglende sex-lyst, impotens og for tidlig sædavgang) hos 75% av mennene som deltok.
– Det ser ut til å kunne fremme blodtilførslen til kjønnsorganene og forbedre funksjonen av hormoner som dopamin som er kjent for å kunne stimulere kjønnsdriften, sier Dr. Brown.

Rosenrod Complex, Rhodiagra og Super Rosenrod kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea, Mijas.

Av Vitamina

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.