Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ja, jeg vet godt at det ikke er som spanske churros- men mine barn synes de smaker som churros – derav navnet.

Dette er en cupcake som er superlett å bake, og den tar ikke så lang tid å lage – og så lukter det deilig av kanel i hele huset. 

Glasuren er ikke et must – den kan saktens unnværes hvis man synes at de blir for ”tunge” med glasur. Man kan også bruke vanlig glasur hvis man foretrekker det.

Jeg ønsker dere alle en vidunderlig januar måned.

Churro cupcakes

CUPCAKES

250 g. mel

1 1⁄2 tsk. kanel

1 1⁄2 tsk. bakepulver

1⁄2 tsk. salt

115 g. smør – romtemperatur

200 g. sukker

2 egg

2 tsk. vanilje

50 g. vegetabilsk olje

1 dl. melk

FROSTING

115 g. fløteost – romtemperatur

90 g. smør – romtemperatur

280 g. melis

1 tsk. vanilje

1 tsk. kanel

Slik gjør du: 

Cupcakes:

Varm ovnen til 200 grader. Legg cupcakes-formene på platen.

I en skål blander du mel, kanel, bakepulver og salt.

I en annen skål blander du smør og sukker sammen til det er lett og luftig. Tilsett eggene et om gangen til det er blandet, og tilsett deretter vanilje og olje. Dryss 1/3 av melblandingen i smørblandingen, og rør forsiktig inntil det knapt nok er blandet. Tilsett halvparten av ​​melken, bland til det nesten er blandet. Gjenta disse trinnene med den resterende melblandingen og melken, avslutt med melet. Bland ikke for mye.

Fyll hver cupcake-form med 2 spsk. deig, eller inntil cupcake-formen er halvfull. Stek cupcakene i 14 til 16 minutter, eller inntil de ser ferdigstekt ut.

Frosting:

Bland smør og fløteost sammen i en stor skål. Tilsett sukker, litt om gangen, og bland godt mellom hver tilsetning. Rør kanel i til det er godt blandet. Rør deretter i vaniljen. Pisk blandingen godt, inntil den er lett og luftig.

Smør på cupcakene, dryss med litt kanelsukker.

Av Natalina Atlanta Bramsted

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.