Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vintervær gir raskt tørre og sprukne lepper som ser triste og bleke ut, og derfor er det viktig å beskytte dem mot sol og vind. Fra firmaet IS Clinical har det nå kommet et hjemmebehandlingssett mot tørre lepper og rynker rundt leppene.

Settet består av en mild leppe-peeling som brukes 2-3 ganger i uken, og i tillegg smøres leppene to ganger for dagen med den fantastiske anti-aging leppepomaden, som visker ut rynkene.Bruk leppepomade hver dag, og helst også gloss eller leppestift – det beskytter mot uttørring.

Med alderen mister de fleste kvinner en del pigment i sine lepper, omrisset av leppene viskes ut og rynkene begynner å vise seg. Amorbuene er nå vanskelig å se, og leppene ser mindre ut og virker ikke så fyldige som før.

I dag velger mange kvinner å få fylt leppene med en filler-injeksjon.

En annen mulighet for en fyldigere leppe er permanent makeup

Med permanent makeup kan leppekonturene gjenskapes og pigmentet i leppene økes igjen.

Permanent leppelinje er en mikropigmentering med naturlige fargestoffer og helt uten bivirkninger. Fargene finnes i mange toner, og jeg hjelper med å velge den som passer best til hud og hår. 

Den permanente makeupen pigmenteres inn som en naturlig linje langs den opprinnelige leppekonturen.

Ved eventuelle uregelmessigheter i leppekonturen korrigeres dette, og skjeve eller manglende amorbuer kan rettes opp med en linje som matcher leppenes egen farge.

Ved rynker rundt munnen er en permanent lipliner en alle tiders løsning – den innpigmenterte fargen forhindrer nemlig leppestift og gloss i å flyte ut i rynkene rundt munnen.

Behandlingen med Goldeneye permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med creme, og er derfor ikke ubehagelig. Alle Goldeneye’s farger er testet og rene, hvorfor det aldri oppstår allergiske reaksjoner. Systemet brukes også til å tegne opp eyeliner og øyenbryn.

Har du et ønske om å få et flott og naturlig leppelook, så ring for en prat med Nana Norrbom – eller book en konsultasjon på tlf. 610 716 048.

Av Nana Norrbom, autorisert kosmetolog og linergist

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet