Månedsmagasinet på Costa del Sol
DIABETES TYPE TO KAN REVERSERES bekrefter organisasjonen VIRTA HEALTH forskning

DIABETES TYPE TO KAN REVERSERES bekrefter organisasjonen VIRTA HEALTH forskning

VIRTA metoden har vitenskapelige bevis i ryggen.

Pasienter som behandles med VIRTA metoden kan helt slippe medisineringen og få blodsukkeret ned til de friskes nivå. VIRTA har allerede flere år med resultater å vise til på sine pasienter.

Behandlingen baseres på en ketogendiett, som betyr at man venner kroppen til å bruke fett til energi i stedet for sukker (=karbohydrater).

Metoden begrenser ikke mengden kalorier eller krever noen faste. Man får spise seg mett.

Man bruker vanlige ferske matvarer i dietten.

Metoden krever heller ikke noen økning i mengden av mosjon. Mosjon tilhørende en sunn livsstil er nok.

I tillegg til normalisering av blodsukkerverdiene kan man også forvente en reduksjon i vekt. Pasientens energinivå øker, og blodtrykket synker. Pasienter kan ofte slutte med insulinbehandling.

Som en logisk følge av ovenfornevnte kan man forvente at synkende blodsukker og insulinnivåer også vesentlig reduserer alle komplikasjoner og sykdommer som oppstår som følge av diabetes.

Min erfaring viser at allerede med tilstrekkelig reduksjon av karbohydrater i kosten kan man komme ganske nært de resultatene som VIRTA har påvist. Diabetes er jo kroppens manglende evne til å håndtere normale mengder av karbohydrater i maten. Jo tidligere disse endringene i livsstil innføres, desto bedre blir resultatet. 

Av Dr. Pentti Raaste

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.