Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kjenner du en som ikke er glad i grønnsaker?

Kjenner du en som ikke er glad i grønnsaker?

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Jeg ønsker virkelig selv å spise 1000 gram, altså 1 kilo grønnsaker daglig. Om jeg klarer det? På gode dager ja, og på travle dager, nei. Derfor får du på currame.com en e-bok med oppskrifter som er full av grønnsaker, som er gjemt på all verdens vis i rettene, så du ikke egentlig oppdager det, når du spiser etter din hormontype.

Men hvorfor er grønnsaker så altavgjørende?

Du finner ikke andre matvarer som inneholder like mange livsviktige næringsstoffer som du gjør i grønnsaker. De er viktige kilder til bl.a. kalium, kostfiber, og vitaminer som A, B og C.

Grønnsaker, især de grønne, er ekstra rike på kalium, som hjelper med å opprettholde et sunt blodtrykk.

Fibrene fra grønnsaker hjelper med å redusere høye kolesterolnivå i blodet, og kan medvirke til å redusere risikoen for hjertesykdommer. Fiber er også viktig for en korrekt tarmfunksjon. I tillegg får du energifyldt blod, støtte til å holde huden din sunn og beskyttelse mot infeksjoner. Og så er du mett i lenger tid.

Currame-prinsipper:

Jeg er virkelig ikke en prinsippfast person – kanskje du ikke hadde trodd det? For ja, jeg spiser etter currame-prinsippene og unnværer en masse ting som andre spiser. Men allikevel er det noen prinsipper vi går ut i fra for å skape mest mulig hormonbalanse.

Forståelsen og dermed frihet

Så snart du har forståelse for matvarene og Hormonboost-prinsippene, og du har fått svar på hvorfor det er så bra for kroppen din, så kan du mye bedre navigere i din nye livsstil. På den måten kan du komme til en plass i ditt liv hvor intet mangler, og hvor du ikke vil bytte det for noe annet.

Et av våre prinsipper er: 

Grønnsaker er super-sunne, og derfor kan du ikke få nok av dem, så få dem inn i ditt liv alle de stedene du kan. Du vil oppdage at du slett ikke legger merke til dem når du får implementert dem i din hverdag, og det hjelper jeg deg med, både via how-to-do videoer og i oppskriftsboken.

En av de tingene vi skal gjøre er å “gjemme” grønnsaker i alt.

Vi vet alle — eller slik har jeg det i hvert fall selv — at sjokolade, en bolle med vegansk ost eller et stykke laks ryker mye hurtigere og lettere ned enn en stor skål med kjedelig salat. Faktisk er det noe av det jeg hater mest. Min salat skal være skåret fint, og være fylt med overraskelser som smaker av noe som gir sødme og konsistensforskjell. F.eks. som den oppskriften du finner her. currame.com/health-mentor-frokost/

Ønsker du å gi din kropp en energiboost og oppleve mer vitalitet og glede i din daglig dag? 

Hos curra · me jobber vi med helheten, kosttilskudd, kost og laboratorietester. Det er nemlig slik at du kan ta en hormonanalyse og finne ut nøyaktig hvor dine ubalanser ligger, og få en presisert behandlingsplan ut fra dine ubalanser, kropp og behov!

Book Friederich til en helsekonsultasjon som holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv, på friederich@currame.com

Kjøp produkter her: currame.nordicvms.com

Friederich tar imot klienter på solkysten 17. – 19. februar.


Av Friederich Damore Bruun – Holistic Nature Doctor, Forfatter, Utdannelsesleder og Master Health Mentor www.currame.com

Fakta: 

Friederich er en holistisk behandler som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Han har mer enn 20 års erfaring i behandling av kroniske sykdommer. Han er stifter av currame-metoden, Detox ditt liv og Health Mentor Utdannelsen.

Av Friederich Damore Bruun

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet