Månedsmagasinet på Costa del Sol
PhiLings-behandlinger som endrer huden din

PhiLings-behandlinger som endrer huden din

PhiLings omfatter to forskjellige behandlingsteknikker. Den ene er ‘microneedeling’ og den andre er Phi Ion-plasmapen.

Microneedeling er en sikker, effektiv og virkningsfull behandling av ansiktshuden.

Den fornyer og endrer strukturen i huden. Det vil si at den er god til behandling av alt fra rynker, arr, åpne porer, pigmentforandringer, strekkmerker og hårtap.

Behandlingsstykket danner små mikrokanaler i huden, hvilket stimulerer produksjonen av collagen og den neovaskulære prosessen, slik at produktene som påføres i ettertid kan trenge inn i dermis.

Dermis er vårt mellomste hudlag. Det består blant annet av fibroblast-celler, som produseres av vår egen collagen og elastin.

Cirka 70 % av dermis består av collagen, og det er grunnen til at huden kan strekke og utvide seg.

Dermis er vårt elastikklag, som får huden til å se fin og glatt ut på utsiden når man er ung, men som med alderen ser mer slapp og rynkete ut, da elastisiteten avtar.

Når dermis aktiveres med maskinen vil gjenfornyelsesprosessen i huden igjen økes, og huden vil glatte seg mer ut og få en flottere farge og overflate.

Microneedeling kan tåles av de fleste hudtyper, men en grundig konsultasjon på forhånd sikrer at dette er korrekt.

Behandlingen utføres i hele ansiktet, og eventuelt på halsen, hvis man ønsker det.

Alt etter hudtype og ønsket resultat, stilles håndstykket inn til å påvirke huden på best mulig måte og dybde.

Huden vil bli litt rød og blussende samme dag og dagen etter, så det skal gjøres når man har tid til en stille dag eller to hjemme, uten bruk av makeup.

En behandling alene gir et flott resultat, men en serie på tre fordelt over seks uker gir helt fantastiske resultater.

God hjemmepleie og solbeskyttelse er også viktig, og dermed er man selv med på å vedlikeholde de flotte resultatene etter behandlingen.

Phi Ion-plasmateknikk

Den andre PhiLings-teknikken, som jeg også utfører, er den meget virkningsfulle Phi Ion-plasmapen, som også påvirker det collagene laget i huden.

Den strammer opp det collagene vevet øyeblikkelig, både under og etter en behandling.

Den er skapt for å gi resultater lokalt i ansiktet, som øyelokksløft, rynkene på siden av øynene, rynker rundt munnen, pannerynker og slapp hud på halsen.

Phi Ion-pennen er også ideell til fjerning av små hudforandringer og pigmentflekker som ligger i overflaten av huden, og hvor når man har vært hos hudlegen for en sjekk først, men har fått vite at det ikke er noe alvorlig, men kun kosmetisk.

Maskinen utfører små prikker i huden med 1 mm avstand.

Den har en elektrisk lysbue, som via ionene i luften lager en liten sammentrekning i hudvevet.

Prikkene utføres på rette linjer rundt rynken, arret, hudproblemet etc., og en sammentrekning skjer øyeblikkelig.

Huden lokalbedøves med lidokain-salve, så man ikke sjeneres av den litt sviende følelsen.

Etter behandlingen dannes det mikroskorper på hver eneste lille prikk, og huden skal derfor holdes så ren og tørr som mulig i dagene etter behandlingen, slik at helingen blir komplett.

En spesiell salve gis for pleie av området fra tredje-/fjerdedagen får du med deg hjem.

Etter 8-10 dager, alt etter hudtypen, vil huden se fin ut og resultatet er helt tydelig. Holdbarheten varierer etter hudtypen og mengden av løs hud man har, men det holder fra ett til tre år etter behandling.

Øyelokksoppstrammingen gir et flott resultat og er perfekt som behandling til de kundene som kun har litt løs hud, eller som ikke er klar for operasjon med fjerning av hud og vev.

Rynkene rundt munnen er det problemet jeg oftest hører om i klinikken, og med denne behandlingen har man endelig muligheten for å redusere dem uten å skulle ha sprøytet en ‘filler’ inn under huden.

Behandlingsmulighetene er mange, og ved en konsultasjon først kan det lages en plan over hvilke områder som eventuelt skal behandles for å få det ønskede resultatet.

Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon og veiledning om begge PhiLings-behandlingene.

Kosmetolog Nana Norrbom, tlf. 610 716 048 – Fuengirola.

Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.