Månedsmagasinet på Costa del Sol
Banebrytende antialder behandling

Banebrytende antialder behandling

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Den eksklusive hudpleieserien IS CLINICAL fås hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola.

Serien består av eksepsjonelle, resultatorienterte antialder- og hudoptimerende formler. Ved å utvikle og utnytte den mest avanserte forskningsteknologi, har Innovative Skincare som er firmaet bak produktene sammen med et team av leger og forskere, jobbet omhyggelig for å skape produkter som leverer raske, sikre, langsiktige og positive resultater.

IS CLINICAL produktene anbefales av ledende dermatologer, plastikkirurger, leger og hudpleiere. Firmaet følger de høyeste etiske standarder for å leve opp til misjonen om å forbedre kundenes livskvalitet.

IS CLINICAL serien består av både hjemmepleieprodukter og klinikkbehandlinger.

Hele serien er bygd opp på planter, naturlige vitaminer og hyaluronsyre (naturlig restylane). Alle ingrediensene forekommer i sterkt konsentrerte doser som gir raske resultater.

Huden blir glattere og penere innen bare en ukes tid, og ved pigmentproblemer ser man resultat allerede etter de to første ukene.

IS CLINICAL serien er lett å bruke hvis man har tidligere overveid, men unngått restylane- og botoxinjeksjoner – her er det snakk om en ansiktsløftning uten sprøytebruk og uten ubehag og bivirkninger.

Serien inneholder helt unike behandlingsprodukter, i tillegg til rense- og fuktighetsgivende/oppstrammende kremer og signaturproduktene YouthComplex og Youth Eye Complex.

Youth Complex anvendes morgen og kveld. Den er til alle hudtyper, reduserer linjer og rynker og aller viktigst; stimulerer hudens egen produksjon av collagen, så den virkelig strammes opp.

Youth Eye Complex virker på alt fra mørke ringer og rynker, til poser rundt øynene, og er også fantastisk effektiv på smårynker rundt munnen.

Noen av de aktive ingrediensene i Youth-produktene er bla. en høy dose hyaluron (botanisk ekstrahert), vitamin A, C og B5, i tillegg til kobber-triptider som får huden til å produsere enda mer collagen.

Andre aktive serumer jobber i huden mot pigmentproblemer eller arr, samt rosaceae/rødme.

Serien kan bygges opp etter ønske og behov og kan godt kombineres med det man bruker fra før av.

Serien er også fantastisk for kreftpasienter, for eksempel brystkreftopererte, siden det er utviklet et serum som visker ut arrvev på 3-6 måneder.

I klinikken tilbys flere forskjellige og effektive ansiktsbehandlinger. Den siste tilføyde behandlingen fra serien Prodigy Peel er en veldig dybdegående peeling som forandrer hudens overflate og bygger opp strukturen i huden.

Prodigy Peel

Prodigy Peel er en banebrytende hudbehandling fra det kjente amerikanske firmaet IS CLINICAL.

Prodigy Peel forbedrer alle de små lagene i epidermis (overhuden) og er derfor designet for å fjerne pigmentflekker, solskader, rynker, åpne porer, arr og akne.

Hudoverflaten blir penere, hudtonen og fastheten forbedres markant, og ujevnheter som arr forminskes.

I bunden av epidermis skjer degenereringen av stamcellene våre. Huden avviser selv de gamle cellene på overflaten, men med alderen skjer denne prosessen langsommere. I tillegg forandrer våre collagen- og elastanlag under overhuden seg og dette medfører slapp, rynket og blass hudoverflate.

Prodigy Peel-systemet virker som en kjemisk peeling, men den er imidlertid fremstilt av botaniske ingredienser samt de kjente syrene som melke-, sitron- og salicylsyre som huden reagerer godt på og som ikke skader eller brenner huden.

Komplett sikker behandling

Behandlingen er helt sikker, og alle uansett alder, kjønn og hudtype vil kunne få stor effekt av den når den er utført på klinikken. Behandlingen er optimal å få gjort på vintermånedene.

Jeg er spesialutdannet og eksaminert i behandlingen og har mulighet til å tilpasse hver enkel behandling til kundens og hudens behov ved de to peelingtypene som det amerikanske hudlegeteamet har forsket i.

Den ene løsningen (P2 system) er en 8 % peeling som egner seg godt til mild akne, begynnende rynker og pigmentflekker.

Den andre løsningen (P3 system) er en 14 % peeling, som egner seg godt til linjer, dypere rynker, slapp hud, hyperpigmentering, akne og generell ujevn hud.

En enkel behandling gir et flott resultat, men man kan med fordel gjenta behandlingen igjen 4-8 uker etter hvis man ønsker et mer omfattende resultat. I februar vil det være tilbud på behandlingen, så hvis du vil oppleve hva Prodigy Peel kan gjøre for deg og huden din, så kontakt meg gjerne for en konsultasjon og for å se før-og-etter bilder.

Beauty by Nana Norrbom 

tlf. 610 716 048

UNIOPTICA • Avda. Jesús Santos Reín 15

29640 Fuengirola

Av Nana Norrbom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet