Månedsmagasinet på Costa del Sol
Opplev verdensstjernen Robert Wells med Det Norske Magasinet under en unik konsert i Mijas på lørdag 16. november!

Opplev verdensstjernen Robert Wells med Det Norske Magasinet under en unik konsert i Mijas på lørdag 16. november!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Han er kjent over det meste av verden – bare ikke i Norge. Over to millioner mennesker har nytt hans show ”Rhapsody in Rock” og alle er enige: Ingen greier å komponere og mikse klassisk musikk med rock, jazz og boogie-woogie som Robert Wells. Lørdag 16. november feirer han sitt 30 års jubileum med en unik konsert i Teatro Las Lagunas i Mijas. Det Norske Magasinet gir deg muligheten for å bli med til spesialpris.
 
Robert Wells lover massevis av overraskelser når han om få uker presenterer sitt jubileumsshow for ”Rhapsody in Rock” på Costa del Sol. ”Vi gleder oss veldig til konserten, og med min trio og mine tre sangerinner står vi klar med den hittil beste oppsetningen her. Vi har forberedt oss godt – men uten å være perfeksjonistiske, for det skal være plass til å være impulsiv underveis. En god konsert går også på feelings”, mener Robert Wells, som kan se tilbake på en forrykende karriere.
 
Den svenske komponisten er ensbetydende med Rhapsody in Rock. Og så er han ensbetydende med suksess. Men slik har det ikke alltid vært. Robert Wells husker godt hvordan det gikk under premieren på hans senere så suksessfulle show i 1989. ”Vi sto klar med et stort og godt symfoniorkester på 67 mann. Men ingen visste egentlig hva Rhapsody in Rock var, og hva vi ville spille. Så det kom kun 80 (!) betalende gjester. Aldri har jeg vært så nært ved å gå konkurs, men heldigvis fikk jeg rettet opp i det,” forteller Robert Wells, som dog også minnes en fantastisk konsert, som ga ham selvtillit til å fortsette med sine nyskapende idéer.
 
Og det gjorde han rett i, for hans show ”Rhapsody in Rock” er i dag sett av over to millioner mennesker, og han fyller de største konsertsalene flere steder verden over, bl.a. i Kina, Russland, Sverige og selveste Royal Albert Hall i London.
 
Robert Wells’ popularitet er så stor, at det var ham arrangørene av de olympiske leker i Sydney kontaktet i 2008 for å få komponert den offisielle OL-musikken. Det ble til ”A Song for You”, som han leverte med Céline Dion foran millioner av tv-seere til åpningsseremonien. Begivenheten illustrerer godt hvilket nivå Robert Wells befinner seg i, men han er kjent for å beholde begge bena på jorden og alltid være i god kontakt med sitt publikum.
 
Du har nå muligheten for å bli med på en fantastisk konsertopplevelse lørdag 16. november. De gode plassene i salen koster 50 euro – med Det Norske Magasinets leser-tilbud koster de kun 40 euro. Billettene kan kun kjøpes hos Unioptica i Fuengirola ved fremvisning av denne artikkelen, eller direkte hos arrangøren på mail: henrik@eventhuset.es
Teatro Las Lagunas kalles også ”Det Nye Teateret i Mijas” og ligger rett bak Margrethe-kirken. Utvendig er teatret moderne og minimalistisk, men innvendig er det klassisk med røde seter og balkonger. Teateret har plass til 559 personer og blir til konserten med Robert Wells utstyrt med den beste lyssettingen og den beste lyden.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet