Månedsmagasinet på Costa del Sol
Prodigy Peel – banebrytende kjemisk peeling

Prodigy Peel – banebrytende kjemisk peeling

Prodigy Peel er en ny og banebrytende hudbehandling fra det kjente amerikanske firmaet IS CLINICAL. De amerikanske hudlegene bak produktene har stor suksess med sine målrettede pleieprodukter til hjemmebruk samt behandlinger.
IS CLINICAL er en dermaceutisk serie og virker derfor mer effektivt enn vanlige skjønnhetsprodukter.
Den nye Prodigy Peel er for deg som ønsker å forbedre din hud markant uten sprøyter og kirurgi. Behandlingen er helt opplagt å ta nå på sensommeren og høsten, da vi ikke soler oss så mye i denne perioden.
Prodigy Peel forbedrer alle de små lagene i epidermis (overhuden) og er derfor designet for å fjerne pigmentflekker, solskader, rynker, åpne porer, arr og akne.
Hudoverflaten blir mye mer glansfull og glatt, hudtone og fasthet forbedres markant og ujevnheter som f.eks. arr reduseres.
I bunnen av epidermis foregår degenereringen av våre stamceller, og huden vil selv avstøte de gamle cellene på overflaten. -Men med alderen skjer denne prosessen langsommere samtidig som våre collagen- og elastanlag i dermis endrer seg, og dette medfører slapp, rynket og kjedelig hudoverflate.
 
Prodigy Peel-systemet er en kjemisk peeling, men dog fremstilt av botaniske ingredienser samt de kjente syrene melke-, sitron- og salicylsyre, som huden samarbeider godt med og som ikke skader eller brenner huden.
Peel P2 og Peel P3
Å få utført behandlingen er helt trygt, og alle uansett alder, kjønn og hudtype vil kunne få stor effekt av å få denne behandlingen utført i klinikken.
Jeg er spesialutdannet og eksaminert i behandlingen, og har mulighet for å tilpasse hver enkelt behandling til kunden og hudens behov, ut i fra de to peeling-typene som det amerikanske hudlegeteamet har forsket på.
Den ene løsningen (P2 systemet) er en 8 % peeling, som egner seg godt til mild akne, begynnende rynker og pigmentflekker.
Den andre løsningen (P3 systemet) er en 14 % peeling, som egner seg godt til linjer, dypere rynker, slapp hud, hyperpigmentering, akne og en generelt ujevn hudtone. Jeg har selv prøvd peeling 2 (se fotos) og merket en meget stor og øyeblikkelig oppstramming og utglatting av huden. Som man kan se på etter-fotoet er huden flott morgenen etter, og man kan uten problemer fortsette sitt dagligliv. Peeling 3, som er enda mer virksom, vil få huden til å peele mildt på den tredje og fjerde dagen, og etter dette er huden helt fornyet.
En enkelt behandling gir et flott resultat, men man kan med fordel gjenta behandlingen to til tre ganger til i løpet av de etterfølgende månedene, hvis man ønsker et mer gjennomgripende resultat.
Vil du oppleve hva Prodigy Peel kan gjøre for deg og din hud, så kontakt meg gjerne for en konsultasjon og for å se før-og-etter fotos.
 
Nana Norrbom
Tlf. 610 716 048
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.