Månedsmagasinet på Costa del Sol

Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 20 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.

Se mer til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @currame0

 
Ja, det er jo ikke akkurat det mest sexy å gå rundt med sår på leppen, og spesielt ikke hvis du skal ta bilder, holde et foredrag på jobben eller om du skal ut på date.
 
De fleste mennesker har på et eller annet tidspunkt i livet hatt et forkjølelsessår. Faktisk er opp til 90 % smittet med HSV-1 (Herpes simplex virus), som er det vanligste viruset og det som angriper munn og lepper. Det finnes to typer Herpes simplex virus, som begge kan angripe hud og slimhinner over hele kroppen. HSV-2 finnes spesielt på kjønnsorganene.
Vi blir smittet med herpes fra hud til hud, så har du først kysset en som har herpes er det ganske store sjanser for at du har det latent i kroppen din.
 
Det kan være utrolig stor forskjell på utbruddet fra person til person. Noen får det kun et par ganger i livet, mens andre får det konsekvent hver gang årstidene endres, og særlig på den tiden vi er inne i nå.
 
De fleste mennesker får herpes i forbindelse med stress, følelsesmessig belastning eller ved inntak av for mye brød, sukker eller fastfood. Herpesvirus bryter kun ut når nivået av aminosyren L-arginin er for høyt. Man kan bruke aminosyren L-lysin til å senke nivået av L-arginin.
 
Herpes forteller faktisk en hel del om din stressterskel, aminosyredepoter og ditt immunforsvar. Er en av disse belastet i kroppen din så skal det ikke mye til før du utvikler herpes. Derfor er jeg en stor tilhenger av forebyggelse. Det er nemlig mye du kan kontrollere – og så allikevel ikke..
 
Jo mer stress vi har i hverdagen, jo mer svekket immunforsvar får du, og så skal det ikke så mye til for at det ødelegger puslespillet!
 
Derfor anbefaler jeg deg virkelig at du hver dag. især i denne perioden, støtter kroppen din med kosttilskudd!
– Et multi-vitamin er smart å ta – simpelthen fordi du får alle de næringsstoffene som kroppen din har bruk for i en dose.
– Tarmflorabakterier er som ordet tilsier bakterier for tarmen din, som har behov for ekstra hjelp til å bryte ned næringsstoffer og for å holde ditt immunforsvar intakt.
– C-vitamin er noe av det viktigste du kan ta i denne perioden. En sterk antioksidant som har anti-kreft-effekt og støtter din immunrespons.
– Q10 gir energi på celleplan, og hvem har ikke behov for det akkurat nå?
– Omega-3 smører din kropp innvendig og er derfor bra for kretsløp, nervesystem, tarm, hud og skjelett.
 
Når du er angrepet av herpes:
L-lysin er en viktig aminosyre for utrolig mange prosesser i kroppen sin, og den spiller faktisk også en rolle når det gjelder utbrudd av herpes. Herpes er nemlig en indikator på at du har mangel på lysin i kroppen, og ved å tilføre det reduseres herpes-utbruddet.
Ta tilskudd av L-lysin – trapp opp på følgende måte:
Dag 1: 2 x 500mg
Dag 2: 4 x 500mg
Dag 3: 6 x 500mg
Dag 4: 8 x 500mg
Du skal kun trappe opp til utbruddet stopper og er på retur. Den dosen som du når på det tidspunktet skal du ta i en uke.
Kjøp gjerne også Euphorbium comp. nesespray fra Heel i helsekostforretningen. Den kan du spraye på utbruddet og du vil merke hurtig lindring.
 
Ønsker du å gi kroppen din et energi-boost og oppleve mer vitalitet og glede i hverdagen?
 
Hos curra · me jobber vi med helheten, kosttilskudd, kost og laboratorietester. Det er nemlig slik at du kan ta en hormonanalyse og finne ut nøyaktig hvor dine ubalanser ligger, og få en presisert behandlingsplan ut i fra dine ubalanser, din kropp og behov!
 
Book Friederich til en helsekonsultasjon som holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv på friederich@currame.com.
 
Kjøp produktene her: currame.nordicvms.com
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham om råd gratis. Neste gang er 16. September kl. 15-15.30.
På gjensyn!
– Chloe & Friederich
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.