Månedsmagasinet på Costa del Sol
Mange har nok lagt merke til at Amas har en finger med i spillet når det gjelder mange av konsertene på Costa del Sol, men hvem er egentlig Amas og menneskene bak event-bedriften?
Det Norske Magasinet slo av en prat med primus motor for firmaet, Morten Paulsen, som kunne fortelle følgende;
– Amas holder til i Eidsvåg utenfor Bergen by, og startet opprinnelig som et booking-byrå for artister i Norge. Etter hvert kjøpte vi inn eget utstyr til bruk under konserter og opptredener, slik at vi ikke var avhengige av eksterne leverandører for å gjennomføre arrangementene. Ikke minst var dette viktig med tanke på kvalitet, da vi alltid visste at alt utstyret var av topp standard, for best mulig lyd og lys-opplevelse. Etter hvert fikk vi agenturer for skandinavisk distribusjon av verdenskjente merker innen lyd og lys, og i dag leverer vi utstyr til restauranter, diskoteker, festivaler osv., samt at vi i tillegg fremdeles arrangerer konserter med kjente artister.
Hva med konserter på Costa del Sol, hvordan oppsto ideen?
– Jeg har selv foreldre som bor på Solkysten i deler av året, og dermed har jeg selv også fått en nær tilknytning til Costa del Sol gjennom en årrekke. Drivkraften for å arrangere konserter her nede er først og fremst ønsket om å spre glede og skape underholdning av høyeste kvalitet for de mange nordmennene på kysten. Vi prøver vårt beste for å holde billettprisene på et fornuftig nivå, da motivasjonen for å arrangere konsertene ikke først og fremst er av økonomisk karakter. Dog er det et mengde arbeid og et stort apparat som ligger bak, artister og musikere skal transporteres til Spania, innlosjeres og våre dyktige partnere hos O sole Mio og Valparaiso skal også forberede seg grundig, så vi håper at arbeidet med å arrangere disse konsertene blir satt pris på og riktig mange kommer. Publikum er utrolig her på Solkysten, og tilbakemeldingene på tidligere konserter har vært veldig positiv og inspirerende, avslutter den alltid blide og hyggelige mannen bak Amas, Morten Paulsen.
Av Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.