Månedsmagasinet på Costa del Sol
Endresens kommer til Costa del Sol!
Høsten byr på noen spennende konserter på Costa del Sol, og i oktober blir det et gledelig gjensyn med Tor Endresen, som sist spilte her i 2017, da sammen med Elisabeth Andreassen. Denne gangen er han heller ikke alene, men opptrer i duoen «Endresens», som i tillegg til ham selv inkluderer datteren, Anne Sophie Endresen.
Noen av våre lesere har kanskje stiftet et aldri så lite bekjentskap med Endresens allerede; far og datter opptrådte nemlig sammen under «Allsang på grensen» for litt over et år siden. At Anne Sophie har arvet sin fars musikalske gener er det ingen tvil om, og hun har nærmest vokst opp som musiker.
Det Norske Magasinet møtte duoen til lunsj i vår felles hjemby, Bergen, og etter at sushi og cola var kommet på bordet var vi nysgjerrig på hva vi kan forvente oss av Endresens under deres høstbesøk på Costa del Sol.
– Jeg elsker å spille på Costa del Sol, begynner Tor. – Det er noe helt spesielt med stemningen på begge stedene vi spiller, både på Bistro O sole Mio i Elviria og på Restaurante Valparaiso i Mijas, så rammen rundt konsertene er helt perfekt. –Og ikke minst er vertskapet, Øystein i Elviria og Raphael i Mijas, samt deres ansatte, helt fantastiske, det er alltid en fryd å jobbe med dem!
– Det blir min første opptreden i Spania, skyter Anne Sophie inn, og jeg gleder meg veldig. Jeg har regelmessig feriert i Spania i løpet av min oppvekst og i voksen alder, da mine foreldre har leilighet i Estepona-området, så det blir veldig gøy å holde konsert her også. Min forlovede som er gitarist dukker muligens opp på konserten også, så hele familien er involvert.
Det Norske Magasinets journalist er nysgjerrig på videre planer, og Anne Sophie forteller;
– I øyeblikket har jeg permisjon fra min faste stilling, og da er planen å bruke denne tiden til en del musikk og opptredener. Jeg er ikke artist på fulltid, men jeg synes det er utrolig moro å opptre og underholde sammen med min far, så jeg benytter sjansen så ofte som jeg kan.
-Jeg synes også det er fantastisk å kunne stå på scenen sammen med min datter, og å kunne opptre på Costa del Sol sammen er noe helt spesielt for oss begge. Publikum er også helt utrolig.
 
Hva kan vi forvente oss å se og høre på konsertene?
– God og variert musikk fra et bredt utvalg, innen flere sjangere, og ekte underholdning kombinert med godt mat, drikke og bevertning, i stemningsfulle lokaler. Svaret kommer raskt oppsummert fra Tor. – Noen overraskelser blir det alltid, jeg har alltid hatt mange jern i ilden og vi elsker å opptre begge to, så vi håper at flest mulig nordmenn på Solkysten vil legge turen innom på disse to kveldene i Elviria og Mijas!
 
Det Norske Magasinets journalist kan bare slutte seg til oppfordringen, konsertene i 2017 var helt fantastisk, så jeg kan love at det blir en svært underholdende aften. Som en liten oppvarming kan jeg anbefale å søke opp «The Right Way Home» med Endresens på Youtube. Tor er den fødte entertainer og Anne Sophies stemme er praktfull – sammen er de dynamitt!
 
Konsertene er mandag 21. oktober 2019 kl. 19.00 på Restaurante Valparaiso, Mijas og onsdag 23. oktober 2019 kl. 19.00 på Bistro O sole Mio, Elviria
Billettpris 90€, inkludert tre retters meny, eksklusiv drikke. Forsalg hos Restaurante Valparaiso & Lucia • Bistro O Sole Mio, Elviria. For ytterligere informasjon skriv til: mail@amas.no
Av Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.