Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 25 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon) balanse.
Se mer til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/og @curra.me
Vi kan hjelpe deg med å oppnå mer velvære og nytelse i din hverdag, både i kropp og sinn!
Uansett hva du ønsker å oppnå i livet – om det er å få bukt med din eksem, ditt tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om å bli gravid, å få en tilstedeværelse i nuet, leve sunt, slutte fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjelpe deg til å nå ditt mål!
 
I våre behandlinger bruker vi laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
Mange som kommer opp i alderen 50 år og over opplever stivhet i ledd, smerter og gikt jo eldre de blir, og det kan du både gjøre noe med og forebygge!
Grunnen er egentlig at vi begynner å bryte oss selv langsomt ned etter vi har passert 30 år. Det vil si at kroppens normale depoter går ned i volum, og det blir vanskeligere for kroppen å opprettholde den naturlige strukturen.
Det er mye du kan gjøre for å støtte ledd, skjelett og din bevegelighet!
Hvis du titter på din benoppbygning så har du ofte to eller flere knokler som griper inn i hverandre. Når knoklene griper inn i hverandre er det brusk, muskler, ledd og leddvæske som holder det sammen, og som sørger for at det er lett å bevege seg.
Jo mer vi sliter på kroppen og ikke klarer å bygge den opp igjen, jo lettere opplever du smerte, da leddvæsken forsvinner og brusken blir nedbrutt.
Kroppen er så smart at den selv kan opprettholde en sterk benstruktur!
Det krever dog at du har en viss fordeling mellom magnesium, kalsium og D-vitamin i dine knokler, og at du bruker din benstruktur.
Tarmen skal også fungere optimalt, så den kan oppta de rette næringsstoffene.
 
Få derfor:
– Omkring 400 mg magnesium, 500 mg kalsium og 5000 IU D-vitaminer for dagen (i vinterhalvåret, kjøpes i helsekostforretninger)
– Boost din tarm med en god tarmflorabakterie og omega-3 fra fisk og linfrø.
Mitt viktigeste råd til deg i dag!
Bygg opp din brusk og leddvæske ved å tilføre Glukosamin, MSM og Chondroitin, og ved å bevege din kropp daglig.
Glukosamin er et sukkerstoff (amino-monosakkarid), som stimulerer bruskcellene til å danne noen lange molekyler som gjør brusken mer elastisk og støtabsorberende.
Glukosamin medvirker til å reparere dårlig brusk, og til å få den til å vokse ut igjen. Det er et naturlig stoff som blant annet også har betydning for slimhinner, immunsystemet og hukommelsen.
Viktig! Brusken i dine knokler kan kun gjenoppbygges og repareres hvis du samtidig beveger dine ledd daglig. Det er nemlig slik at ved å bevege leddene, dannes det mer leddvæske, og det er via leddvæsken at glukosamin kommer inn i brusken, hvor den skal brukes.
MSM (methylsulfonylmethane) er et svovelholdig mineral som stammer fra plankton i havet, og som også finnes naturlig i din kropp i mindre mengder.
Det er mye bra å si om MSM, blant annet at det virker smertestillende ved rygg- ledd og muskelsmerter, og er gunstig for tarmslimhinnene, da det hjelper til å tette en lekk tarm og dermed motvirker allergi. Det er også bra mot arrdannelse etter operasjoner og healing av skader. MSM og glukosamin styrker hverandres virkning.
Chondroitin (et viktig glycosaminoglycan GAG) er et biologisk makromolekyl, som produseres og fordøyes av de leddbruskcellene som kalles chondrocytter.
Stoffet er en viktig komponent i brusk og bidrar til trykkmotstanden, og er virksomt mot slitasjegikt.
Det er viktig at du tar alle 3 kosttilskuddene sammen, da de støtter hverandres virkning, og du får derfor det aller beste utbyttet!
Det kan også være aktuelt å stabilisere din natrium- og kaliumbalanse i forhold til dine ledd, gikt og smerter. Mange mennesker får for mye (feil) salt (natriumklorid), og dette kan heve blodtrykket og skille for mye kalsium ut med urinen. Kalium derimot medvirker til å senke blodtrykket, og gagner muskler og nerver.
 
Dosering:
Ofte gis det samme mengde chondroitin og glukosamin og litt mer MSM pr. dag.
Kjøp produktet her: currame.nordicvms.com
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for kroppen din, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv. friederich@currame.com eller på +4527207723 Friederich er i Spania og på Costa Del Sol i uke 16 og 18, og tar da imot klienter.
Friederich har hver måned en dag hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham om råd, helt gratis.
 
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.