Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vakker og forynget hud med kjemisk peeling – Ny banebrytende behandling fra IS Clinical

Vakker og forynget hud med kjemisk peeling - Ny banebrytende behandling fra IS Clinical

Prodigy Peel er en ny og banebrytende hudbehandling fra det kjente amerikanske firmaet IS CLINICAL.
De amerikanske hudlegene som står bak har stor suksess med sine målrettede pleieprodukter til hjemmebruk samt behandlinger.
IS CLINICAL er en dermaceutic serie og virker derfor mer effektivt enn vanlige skjønnhetsprodukter.
Prodigy Peel forbedrer alle de små lagene i overhuden, og er derfor designet for å fjerne pigmentflekker, solskader, rynker, åpne porer, arr og akne.
Hudoverflaten blir flottere, hudtone og fasthet forbedres markant, og ujevnheter som arr reduseres i størrelse.
I bunnen av overhuden skjer degenereringen av våre stamceller, og huden vil selv avstøte de gamle cellene på overflaten. Med alderen skjer denne prosessen langsommere, samtidig som våre collagen- og elastanlag i dermis endrer seg. Dette fører til slapp, rynket og kjedelig hudoverflate.
Prodigy Peel-systemet er en kjemisk peeling, men dog er den fremstilt av botaniske ingredienser samt de kjente syrene som melke-, sitron- og salisylsyre, som huden samarbeider bra med og som ikke skader eller brenner huden.

Komplett sikker behandling

Behandlingen er helt trygg, og alle, uansett alder, kjønn og hudtype vil kunne få stor effekt av denne behandlingen utført i klinikken.
Jeg er spesialutdannet og uteksaminert i behandlingen, og har mulighet for å tilpasse hver enkelt behandling til kunden og hudens behov ut i fra de to peelingtypene som det amerikanske hudlegeteamet har forsket på.
Den ene løsningen (P2 systemet) er en 8 % peeling, som egner seg godt til mild akne, begynnende rynker og pigmentflekker.
Den andre løsningen (P3 systemet) er en 14 % peeling, som egner seg godt til linjer, dypere rynker, slapp hud, hyperpigmentering, akne og en generell ujevn hudtone.
En enkelt behandling gir et flott resultat, men man kan med fordel gjenta behandlingen to til tre gange til i løpet av de etterfølgende månedene, hvis man ønsker et mer dyptgående resultat.
Vil du oppleve hva Prodigy Peel kan gjøre for deg og din hud, så kontakt meg gjerne for en konsultasjon og for å se før-og-etter foto.
Nana Norrbom, tlf. 610 716 048
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.