Månedsmagasinet på Costa del Sol
Har du smerter i knær, hofter, rygg, føtter eller nakke?

Har du smerter i knær, hofter, rygg, føtter eller nakke?

Føler du deg tom for energi?

Når kroppen blir rettet opp fra føttene og hele veien opp i nakken er det ikke kun balansen, fordelingen av kroppsvekt og kroppsholdningen som forbedres, men også en evt. betennelse og smerter i ledd, muskler og leddbånd reduseres vesentlig.
 
PASS PÅ FØTTENE Nature Clinic i Fuengirola (hos frisør Gottlieb) har fått agenturet for Align Footwear® innleggssåler i Spania, som med sin tre-punkts teknologi er en nyhet når det gjelder innleggssåler.
Innleggssålene bidrar til å redusere over-pronasjon og over-supinasjon (dvs. når vi går ”skjevt” på føttene, innover eller utover) og lindrer dermed smerter i fot, ankel, knær, hofte, rygg og nakkesmerter.
Claus Beyer Ottedahl hos Nature Clinic gleder seg til å presentere det nye innlegget for sine klienter og andre klinikker og forteller:
”Align Footwear® innleggssålene henvender seg til over 80 % av befolkningen, som daglig har utfordringer med trøtthet og smerter i kropp og føtter. Disse innleggssålene kan benyttes av barn, unge, kvinner og menn, som ønsker en aktiv og smertefri hverdag og arbeidsdag, og de kan brukes i alle typer fottøy.”
”Når kroppen blir rettet opp fra føttene og hele veien opp i nakken er det ikke bare balansen, fordelingen av kroppsvekt og kroppsholdningen som forbedres, men også en evt. betennelse og smerter i ledd, muskler og leddbånd reduseres vesentlig.”
”Align Footwear® innleggssåler hjelper med å rette opp kroppen din til en optimal kroppsstilling. Sålene vil nemlig ”tvinge” deg til at gå/stå korrekt i skoene dine, og det har en positiv innvirkning på hele skjelettet, startende i ankelen og helt opp i nakken – vi har kunder med whiplash, som har fått halvert behovet for smertestillende tabletter bare ved å legge sålene i sine sko og dermed gå mer korrekt og oppreist.”
” Align Footwear®s innleggssåler øker vår bevegelighet, komfort og yteevne. De fremmer bedre kroppsholdning og kroppstilpasning i din kinetiske kjede og forbedrer ditt velvære og velbefinnende. Når kroppen din via sålene går korrekt i den naturlige stillingen blir belastningen av hvert skritt du tar mer jevnt fordelt. Våre nye innleggssåler reduserer destruktive sjokkbølger gjennom hele kroppen, hver gang dine føtter treffer bakken. Dette betyr mindre press og evt. betennelse i dine ledd, muskler, sener og leddbånd.”
Claus opplyser videre at de nye innleggssålene blant annet henvender seg til folk med problemer som plantar hælsmerte / Plantar fasciitis, nedsunken forfot, plattfot, smerter i knærne, hoftesmerter samt ryggsmerter.
Vil du høre mer om de nye innleggssålene, så kontakt Nature Clinic på telefon 665 41 74 95.
”Vi har 15 minutters gratis konsultasjon i klinikken i Fuengirola, så kikk innom og hør om innleggssålene vil kunne hjelpe deg. Jeg gleder meg over at vi har fått agenturet for disse sålene i Spania og derfor vil vi også tilby disse innleggene til andre klinikker, både her på Solkysten og i resten av Spania. De er så fantastiske at enda flere skal ha muligheten for å kunne få fatt i dem, men det er viktig for oss at det er utdannet personale som veileder kundene, slik at de får optimal veiledning. Derfor holder vi også utdannelseskurs for nye klinikker og behandlerne før de kan forhandle de nye innleggssålene,” avslutter Claus Beyer Ottedahl.
 
Nature Clinic Spain
Avda. Jesus Santos Rein 9
29640 Fuengirola
Tlf.: +34 665 417 495
Av Nature Clinic Spain

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.