Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lider du av eksem eller andre hudlidelser?
 
Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Sammenlagt har de mer enn 25 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.
Se mer til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
I våre behandlinger bruker vi laboratorietester, kost-justeringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
Kanskje har du ofte undret deg over om utrensning egentlig er så viktig – legene sier jo at kroppen selv kan – men hvorfor er det sånn at vi blir sykere og sykere?
Hos curra · me anerkjenner vi så absolutt utrensning, og mener at det er noe vi bør gjøre for vår kropp i minimum 3-6 måneder for året.
 
Dine utrensningssystemer i din kropp er avgjørende for din helse og velbefinnende. Er systemene belastet og har bruk for ekstra støtte, ja så har du symptomer som:
– menstruasjonssmerter
– hodepine
– tretthet
– manglede overskudd
– appelsinhud
– bindevevssmerter
– eksem
– sover dårlig
– problemer med hoste og snott
– m.m.
 
Det kan være mange grunner til at din utrensning har behov for en ekstra etter-sjekk. For det første er det avgjørende at vi får den rette næringen – i vår næring er det nemlig produkter som dine utrensningsorganer, f.eks. leveren, skal bruke til å fjerne skadelige stoffer fra kroppen, eliminere hormoner og sørge for å rense blodet og tilføre viktige næringsstoffer.
Svovel er et av de stoffene som leveren din har bruk for, for å passe på celleoppbyggelse og for å utrense. Det finner du b.la. i de grønne grønnsakene og allium-familien, som er løk, hvitløk, porer, m.m.
Deretter kan du ha en mindre fungerende tarm, som har problemer med å kvitte seg med avfallet. Både fordi du spiser produkter med stivelse som pasta og korn, som setter seg på innsiden av din tarm og har problemer med å komme videre, deretter har du gjerne en ubalanse mellom dine tarmflorabakterier. Vår tarmflora er våre venner, de hjelper vår beredskap, hiver den siste næringen ut av vår mat og sørger for at de skadelige stoffene kommer ut av vårt system.
Ofte får vi ubalanse mellom vår tarmflora pga. kjemisk medisin, antibiotika og penicillinforbruk, for mange søtsaker og korn. En nedsatt beredskap i vår tarm stenger også de feile bandittene inne og kan få konsekvenser for vår kropp. Har du ikke din blindtarm har det også en stor innvirkning på dine bakterier i din tarm, da den nemlig fungerer som et slags lager for de ‘gode’ bakteriene.
 
Når vi har problemer med vår tarm opplever vi ofte:
– diare
– forstoppelse
– oppblåsthet
– døsighet
– tristhet
– problemer med å tenke klart
– ingen appetitt om morgen
– eksem
– allergier og matvarerintoleranser
 
Din kropp har bruk for oppbyggelse og en pause – en pause fra alle de søte sakene, bearbeidet mat / fastfood, fra stress og jag og fra eksterne toksiner. Reduser der hvor du kan – det er nemlig ikke alt du kan kontrollere og styre, men det du kan er det verdt å fokusere på!
Din kropp er bygget av protein, grønnsaker, gode fettstoffer og masse vann. Kanskje lyder det kjedelig for deg – for meg lyder det enda mer kjedelig å gå daglig med problemer og symptomer som holder deg borte fra ditt potensiale og setter en stopper for deg selv.
Ta et oppgjør med vanene, normene og forventningene – begynn å lytte til din kropp og gi den det som den virkelig krever og bygges av. Bestill en homøopatisk ampulle-kur på info@currame.com. Homøopati hjelper din kropp til å bekjempe sykdommer og ubalanser og gjenvinne sin sunne, biologiske balanse.
Vi setter sammen en ampulle-kur nøyaktig etter dine behov og setter ekstra inn rundt din utrensning, så du vil oppleve mer letthet og frihet i kroppen din.
Ring til Friederich i dag (gratis) og fortell ham din kroppshistorie, og han vil gi deg sitt beste forslag (basert på mer enn 20 års erfaring) til hvordan du kan støtte din kropp allerede samme dag!
 
 
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for din kropp, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv. friederich@currame.comeller på tlf. +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham gratis om råd. F.eks. 7. mars kl. 12-12.30 og 22. mars kl. 10-10.30.
Husk at du kan kjøpe dine kosttilskudd på currame.nordicvms.com
 
På gjensyn!
 
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.