Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Vi kan hjelpe deg med å oppnå mer velvære og nytelse i din hverdag, både i kropp og sinn!

Uansett hva du ønsker å oppnå i livet ditt – om det er å få bukt med din eksem, ditt tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om å bli gravid, å få en tilstedeværelse i nuet, leve sunt, finne fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjelpe deg med å nå ditt mål!
 
I våre behandlinger gjør vi bruk av laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
Hvor ofte tenker du over din helse? Har du ofte tanker om hvordan du kan forbedre din helse? Er det overhodet noe som interesserer deg?
I vår verden betyr helse alt – vi klarer ikke la være med å nevne det. For oss er helse hele vår tilstedeværelse – hvis vi ikke er friske – og har vår gode helse – hvem ville vi da være? Ville våre liv være verdt å leve?
Har vi overhodet råd til ikke å tenke over vår egen helse?
De fleste mennesker har en pårørende som lider av en kronisk sykdom, og vi kjenner alle dessverre noen som har vært eller er rammet av kreft.
Er det bare noe som skjer rett ut fra det blå? Er man bare den uheldige, som blir syk? I vår verden er svaret nei – vi har så mye kraft over vårt eget liv, og kan derfor ofte også snu utviklingen – hvis vi gir kroppen den rette hjelpen!
Først: Hva er helse for deg?
For oss er det livskraft, glede, lykke, vitalitet, styrke, m.m.
Føler du at du har livskraft, glede, lykke, vitalitet, styrke og krefter i ditt liv og i din kropp? Eller kunne det vært bedre? – Du synes kanskje at du hadde mye mer av det før du fikk barn. Og kanskje er svaret bare et klart NEI – så les endelig videre!
Det kan være mange grunner til at din livskraft, glede, lykke, vitalitet og styrke i din kropp og liv er forsvunnet. Det første vi må anerkjenne er at livet ikke alltid er en dans på roser – vi får noen dytt langs veien, og de kan virkelig gjøre inntrykk på kropp og sinn.
Så er det jo det med den maten – vi er virkelig hva vi spiser! Og aller mest hva vi opptar! Vi har bruk for vår mat – for i vår mat (og drikke) er det næringsstoffer, som er med på å bygge oss opp. Hver eneste dag lager din søte kropp nye celler, og denne prosessen kan gå riktig bra – hvis du har de rette byggematerialene. Men er du en av dem som spiser mer mat fra en fabrikk i stedet fra naturen – ja så er det dessverre begrenset hvor mange ordentlige byggematerialer du tilbyr din kropp – og resultatet – ja, det kjenner du selv.
Det er en masse prat om detox – og det er vi bestemt tilhengere av! Det er nemlig slik at din kropps utrensningsorganer er på overtid – de er skapt for millioner av år siden, og omgivelsene vi lever i har virkelig endret seg siden den gang.
 
Leveren din er nok den viktigste av dine mange utrensningsorganer – simpelthen fordi den oppbevarer livsviktige næringsstoffer, den utleder kroppens selv-dannede avfallsstoffer, den eliminerer brukte hormoner og sørger for å filtrere avfallsstoffer og giftstoffer utenfra, før de får gjort for stor skade på kroppen din.
For at alt dette kan skje, så krever det igjen vesentlige byggematerialer. Byggematerialer som du kun kan få via økologiske grønnsaker! I grønnsakene – især de grønne, finner du sterke antioksidanter som fungerer som hjelpestoffer for kroppen og særlig din lever – så uten dem skjer det altså ikke mye avgiftning av kroppen.
Dine symptomer vil raskt være: tretthet, manglende overskudd, tarmproblemer, eksem, hodepine, bindevevssmerter, appelsinhud og fedme.
Disse antioksidantene er også livsviktig i forhold til beskyttelse av celler og bekjempelsen av de frie radikaler og kreft.
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for kroppen din, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv. friederich@currame.com eller på +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham helt gratis om råd.
Husk, du kan kjøpe dine kosttilskudd på currame.nordicvms.com
 
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
 
 
Fakta:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på deg som en helhet og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 25 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.
Se mer om dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.