Månedsmagasinet på Costa del Sol
Historie fra hverdagen #3
Erik; 38år, kommer til meg etter å ha vært plaget med smerter i nakken og mellom skulderbladene. Han er atletisk; 190. Tidigere har han arbeidet som snekker men har nå kontorarbeid.

Underskelsen viser at han har nedsatt bevegelighet i overgangen nakke brystrygg. Dertil kraftige spenninger mellom skulderbladene.En lokal betennelse av leddband og ledd kapsel mellom 2 hvirvler i brystryggen er det som gir ham mest problemer.
 
Han har prøvd forskjellige behandlinger uten nevneverdig resultat.
 
Vi kommer overens om å prøve manuell mykdelsbehandling, inkl. tøyninger og selvtrening,justering av de affekterte hvirvler og ikke minst fokuserte sjokkbølger kombinert med trykkbølge.
Resultatet etter første behandling er positivt men forsatt behandling er nødvendig. Etter 4 behandlinger og naturligvis sin trening og at han følger de råd han har fått har gjort ham helt fri fra sine plager.
Av Rolf Martinsen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.