Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sov godt om natten – bli glad om dagen
Vi ved alle hvor viktig en god nattesøvn er for vårt velbefinnende, og hører du til en av dem som våkner flere ganger i løpet av natten er det hjelp å få – helt naturlig!
TRYPTONAT er en blanding av aminosyren tryptofan og en rekke urter og vitaminer, som alle har en positiv virkning på dine søvnproblemer. Tryptofan omdannes i løpet av natten til hormonet melatonin, også kjent som søvnhormonet. Melatonin vil få deg til å bli værende i en god, dyp søvn, og blir i løpet av natten omdannet til et annet hormon, nemlig serotonin, som regnes for å være et av kroppens egne lykkehormoner.
Serotonin kan ikke dannes uten den viktige ”byggesteinen” tryptofan. Denne aminosyren kan ikke kroppen danne selv – den skal tilføres gjennom kosten eller via tilskudd. TRYPTONAT inneholder dessuten også de kjente urtene baldrian og pasjonsblomst, som hjelper deg til å falle i søvn, en rekke B-vitaminer samt magnesium, som medvirker til at du føler deg mindre trøtt og utmattet.
 
TRYPTONAT fås i vegetabilske kapsler hos Vitamina
 
Du finner Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu
Av Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.