Månedsmagasinet på Costa del Sol
Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 25 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er grunnleggere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.

Se mer om dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Vi kan hjelpe deg med å oppnå mer velvære og nytelse i din hverdag, både i kropp og sinn!
 
Uansett hva du ønsker å oppnå i ditt liv – om det er å få bukt med eksemen din, ditt tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om å bli gravid, å få en tilstedeværelse i nuet, leve sunt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjelpe deg til å nå ditt mål!
 
I våre behandlinger gjør vi bruk av laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
 
Har du også mye fokus på huden din? Ja det kan jeg faktisk godt forstå! Det er nemlig slik at huden din dekker ca. 2 kvadratmeter av kroppen din! Din hud er et av dine største utrensningsorganer!
Hvis du opplever ubalanser med huden din, som akne, eksem, tørrhet, fargeforskjeller eller annet, så er denne artikkelen den rette for deg!
 
I min verden handler problematikker med huden bl.a. om sorg, tarm, for lite fettstoff (god olje) og ditt immunforsvar. Derfor er det veldig viktig, at vi går til verks for å støtte best mulig opp om dette.
 

Opplever du at din hud ‘snakker’ mye?

Hvis du får eksem, så er det viktig, at du begynner å minimere ditt inntak av korn, svin og melk, simpelthen fordi det forverrer dine hudlidelser. Er du usikker på hvorvidt dette er sant, så ta min artikkel som en utfordring og prøv å unngå det i 14 dager og se hva som skjer. Det kan være en god ide å ta noen før og etter bilder for virkelig å kunne se forskjellen.
 
Korn irriterer tarmen og påvirker ditt immunforsvar. Melk gir betennelse i kroppen, og svin inneholder utrolig mye syre. Derfor er alle 3 elementer noe som påvirker din hud.
 
En annen ting du skal ha fokus på er å unngå så mange kjemikalier i din hverdag som mulig. Se om du kan bytte ut dine matvarer med økologisk, begynn å bruke pleieprodukter som er kjøpt hos helsekosten og som også er økologiske, bytt plastikk ut med tre, keramikk og metall, og kjøp ditt vaske pulver hos helsekosten. Kjenn etter og se hva som skjer…
 
Det er også viktig at du så langt som mulig slutter med å ‘stenge’ din eksem inne, ved å bruke medikamenter som reduserer det. Jeg vet at det er irriterende, stygt og til tider gir smerter, men ved å ‘kapsle’ inn din eksem med kjemisk medisin gjør det ikke problematikken bedre, du flytter bare smerten. Se nedenfor, hvordan du kan støtte naturlig opp og få fokus på å støtte din tarm, utrensning og immunforsvar, og så lover jeg deg at det blir så mye bedre. Du skal bare ha litt tid og tålmodighet.
 

Ting du kan gjøre

– Det er viktig å støtte ditt immunforsvar så godt som mulig, og vi ser en klar sammenheng mellom eksem og inntak av korn og melk. Hold deg derfor unna det, og få i deg en masse grønnsaker i stedet for. Dette kan du gjøre ved å ta curra C-booster som kan kjøpes i Centro Sanum i Centro Idea eller på currame.nordicvms.com
– Få i deg massevis av rent vand, gjerne over 2 liter daglig til å rense ut huden din.
– Det er viktig at du booster ditt immunforsvar og tarmsystem med olje. Både i form av linfrøolje eksempelvis fra Nyborggaard, hvor du tar 3 spsk. daglig, og en god fiskeolje. Vi anbefaler fiskeolje Nordic Naturals, ca. 3 gr. i alt pr. dag.
– Du skal også støtte din tarmflora. curra · me flora kjøpes i Centro Sanum i Centro Idea eller på currame.nordicvms.com, ta 1 kapsel daglig til mat.
– Via en homøopatisk ampulle-kur kan jeg støtte ditt kollagen, dine slimhinner og hud. Jeg får alltid super gode resultater med vår ampulle-kur: http://currame.com/produkter/homoeopati/
– Calendula salve og dråper brukes ved hudirritasjon og dårligt helende sår, samt ved sensitiv hud, solbrenthet, inflammasjon og ømme brystvorter.
– Mercurius-Heel S Tabletten underbygger behandling av inflammatoriske tilstander og hudsykdommer som byller og kuler i huden.
– Hamamelis salve er god ved blødning i huden, åreknuter og sprengte blodkar.
– Sulfur comp. Heel tabletter ved eksem-lignende hudlidelser og kløe.
– Schwef-Heel dråper til kroniske hudsykdommer, kløe og eksem.
– Echinacea som dråper støtter immunforsvaret og er derfor viktig.
– Traumeel salve og dråper er oppbyggende og healende (brukes ikke ved åpne sår, da det er litt alkohol i den).
– Fedisan salve gis ved inflammasjon i huden, gjerne ved eksem – den naturlige binyrebarkhormon-salven.
 
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for kroppen din, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv. friederich@currame.com eller på +4527207723
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham helt gratis om råd.
Husk, du kan kjøpe dine kosttilskudd på currame.nordicvms.com
 
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på:
info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.