Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ja, og det er vi alle sammen. Vi er skapt med muligheten for å benytte vårt subtile sanseapparat. Men vi skal øve oss og bruke evnen – ellers blir den vanskelig å få kontakt med. Jeg jobber med disse evnene hver eneste dag.

 
Jeg er egentlig ikke så glad i ordet ‘spirituell’, fordi det er veldig kulturelt betinget, og fordi det misbrukes av svindlere, som lover et raskt ‘fix’. Jeg bryr meg heller ikke særlig om ordet ‘healing’, fordi det får det til å høres ut som om jeg helbreder mine klienter – og fordi det misbrukes av kvakksalvere, som ikke har hverken utdannelse eller erfaring med det de holder på med.
Men jo, jeg jobber med spirituell veiledning til daglig, og her er klarsyn et fantastisk godt verktøy.
Det låter så stort og flott at jeg forbinder meg med den felles universelle bevissthet, men det er det jeg gjør – og det er det mine klienter blir bedre og bedre til selv å gjøre. Min misjon er nemlig ikke at jeg skal guide dem gjennom livet, men derimot støtte dem til å ta skrittet eller kanskje spranget, og stole på de beskjedene som de selv fanger opp.
 
Flere og flere kommer til meg fordi de ønsker å bli klokere på sitt potensiale og de mulige forhindringene på veien frem mot sine ønsker og mål.
De har behov for å få bekreftelse eller avkreftelse på at den veien de har valgt er den rette eller den feile for dem akkurat nå. Det kan jeg personlig ikke gjøre for dem, men jeg kan forbinde meg med den enkeltes høyere bevissthet, og hjelpe med å tolke beskjeder og svar.
Det gir en stor ro hos klienten, og det kan ofte også være litt av en AHA-opplevelse, som setter i gang en kjedereaksjon av store og små endringer på så vel praktisk som fysisk og mentalt plan.
Det kan handle om å bli guidet i den rette karriereretningen, eller forandre forretningsplanen, så den bringer den forventede suksessen. Det kan handle om parforhold, relasjoner til venner, bekjente og ja, til guruer, som tiden kanskje har løpt ifra. Ukjente følelsesmessige mønstre som klienten, ofte uten å være klar over det, er parat til å adskille seg fra. Det kan være helsen – og den påvirkes jo som kjent av alt sammen.
Så altså: Er man bevisst i livet vil en sunn fysisk og mental helse være en positiv bivirkning.
 
Riktig mange mennesker nøler med følelsesmessige blokkeringer og fastlåste tankeganger, som kan misoppfattes som manglende viten og evner. Blokkeringene låser våre muligheter for å finne våre lidenskaper, definere våre mål og jobbe oss frem mot dem – å nå vårt potensiale. De forhindrer oss i å realisere våre drømmer, i å skape vår fremtid. En typisk blokkering er: «Jeg er en sånn som…» Lyder det kjent?
Å sitte fast er ‘normalt’ – men å bli sittende i det er et valg!
 

Ærlighet eller forstillelse?

Et valg er det også, om vi vil leve et ærlig liv, eller et i forstillelse. No-brainer, tenker du nok, for hvem vil ikke foretrekke ærlighet? Hmmm…
Ærlighet kan gjøre vondt, som f.eks. å få vite at man har blitt lurt, at man er på galt spor eller at man blir utsatt for kritikk. Hvor mye vil man egentlig vite?
 
Det er viktig å slå fast at jeg ikke er tankeleser (hvorfor skulle jeg også være det; folk vet jo selv hva de tenker) og jeg er ikke en spåkone.
Jeg bruker mine evner til å se de mulighetene, det potensialet, som ligger foran klienten. Det er så opp til den enkelte, hvordan den kunnskapen brukes.
 
Noe kommer som beskjeder til klienten. Annet kan man spørre om – f.eks. hvis klienten går og drømmer om å skifte jobb: Ligger et jobbskifte ‘i kortene’? Ny bransje? Kanskje bli selvstendig næringsdrivende?
Under alle omstendigheter er jeg meget påpasselig når jeg tolker svarene, formulerer dem og presenterer dem i forhold til de anvisningene som jeg mottar sammen med dem. Altså vil en beskjed eller et svar aldri være så konkret at det ikke gir rom for individuell fortolkning og løsning hos klienten, som selv skal treffe sine valg – også selv om det kanskje vil bety at det tar lenger tid å oppnå karrieremessig suksess eller stormende forelskelse. Den enkeltes vei og hastighet skal respekteres, så denne kan forholde seg til det, evt. gjøre noe med det, eller kanskje gradvis akseptere det.
Jeg ‘fremkaller’ bare muligheter, så klienten blir bevisst om dem. Ved å ta klientenes frie vilje fra dem, ville jeg også påta meg ansvaret – og det skal, sammen med den frie vilje, ligge hos klienten.
 
Servert ordentlig kan den ‘rene’ beskjed virkelig gi noe. Den skaper klarhet og ro i sinnet. Den skaper gjennomsiktighet, så det er lettere å navigere, i stedet for å ‘tåke rundt’. Det er alltid et mer bevisst menneske som går herfra etter en session. Et menneske, som er bedre utrustet for resten av sitt liv.
 
Vil du bestille en konsultasjon, en reading eller en BodyTalk-session, så send en beskjed / mail til helle.torreblanca@gmail.com – eller ring på tlf. +34 607 62 91 06. Du vil trene opp din bevissthet, kalle på den, åpne den, og lære å bruke den.
 
Av Helle Espensen; spirituell livsveileder og mentor – autorisert BodyTalker

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.