Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Ávila
NORSKE
PLUSS+

Ávila

Det Norske Magasinets journalist har ved flere anledninger testet ut forskjellige hotell i Ávila, men et av dem stiller i særklasse, nemlig Hotel Palacio de los Velada, som er klassifisert som et 4-stjerners hotell.
 
Foruten å tilby alle de fasilitetene som man skulle kunne forvente av et 4-stjerners hotell, kan dette hotellet også skilte med en særdeles god og sentral beliggenhet. Det ligger nemlig rett over plassen fra katedralen, helt i sentrum av Ávila, ja, mer sentralt enn dette går det faktisk ikke an å bo i Ávila! Nå er riktignok ikke byen så veldig stor, men bor man på Hotel Palacio de los Velada finner man absolutt alt som er verdt å se i Ávila innenfor noen få minutters gange.
 
Hotellet har totalt 144 rom, og befinner seg i en gammel restaurert bygning fra det 16. århundre, med et stort åpent område i midten etter at man har gått forbi resepsjonen, hvor lunsj og middag serveres fra hotellets populære restaurant. Her kan man også sitte og kose seg med en drink i løpet av dagen eller på kvelden, enten ved bordene i forbindelse med et bedre måltid, eller man kan trekke seg tilbake til en av de flotte og uformelle sofa-gruppene som står spredt rundt omkring.
 
På grunn av bygningens alder er adkomst til rommene ofte litt av en labyrint, men det synes jeg bare tilfører ekstra sjarm til dette utrolig flotte hotellet med den gode beliggenheten! Prisen for et dobbeltrom starter på ca. 50 euro pr. natt, som best og billigst bookes direkte på hotellets nettside; www.hotelpalaciodelosvelada.com
 
 
Hotell Foto 1
 
Hotell Foto 2
 
Hotell Foto 3
Av Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.