Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stranden på La Reserva i Sotogrande: Det perfekte sted å koble av denne sommeren – og i perioden som følger

Stranden på La Reserva i Sotogrande: Det perfekte sted å koble av denne sommeren - og i perioden som følger

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Noe nytt og spennende er underveis i Sotogrande denne sommeren – en magisk verden, som kun venter på å bli utforsket under La Reservas palmer. Stranden på La Reserva er det siste nye innen sosialt samvær, sport, adspredelse og avslapning. Stedet er som skapt for familier, og for dem som vil nyte litt privatliv i dette eksklusive hjørnet av Middelhavet. Som privat innlandsstrand er stedet det første av sitt slag i Spania. Det er et sted hvor gjestene kan nyte et utall av tjenester og aktiviteter midt i naturen; et sted til gode stunder.
 
Dette innlandsparadiset strekker seg over 3.100 m2 ren sandstrand, hvor voksne, familier og barn kan nyte livet. Med imponerende 226 sør- og vestvendte sol-lounger stilles fasiliteter til optimal solbading til rådighet for stedets gjester.
 
I tillegg til stranden har La Reserva utviklet sin egen form for lagune, som dekker over 18.000 m2 vannoverflate. Her stilles et stort utvalg av vannaktiviteter til rådighet, blant annet SUP, enkelt- og tomannskajakker og vannsykler. Det finnes også et stort svømmebasseng i olympisk størrelse, og med de tilhørende tilbudene av wellness-behandlinger er dette det perfekte stedet å møte venner og bare slappe av. I strandbutikken finner du alt som du måtte trenge, så om du skulle ha glemt noe har de det helt sikkert her.

 

Førsteklasses paddle-tennis


Foretrekker du å beholde beina på jorden, så tilbyr La Reserva Club golf, tennis og paddle til den fysiske og mentale avslapningen. De spesialiserte trenerne står klar til å sikre at dine barns sommerferie blir av høyeste kvalitet, og de er også klar til å finpusse dine ferdigheter.
 
 

Kjøkkenet på stranden

 
Maten er enda et argument for å dra til Stranden på La Reserva! Nyt sommerkveldene i Sotogrande henslengt i lounges og barer, eller la oss stå for festen din med en av kokkens tema-kveld-menyer. Hos La Reserva og i Strandens kjøkken merkes sammenhengskraften i alle livets elementer, slik at dere best mulig kan dele deres lidenskap og nyte gode tider over en vellykket middag.

Ikke bare hør på ryktene. Kom og opplev det selv!
Stranden på La Reserva åpner 16. juli.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet