Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nyttige apps for din reise til Spania i 2018 – del 4

Nyttige apps for din reise til Spania i 2018 – del 4

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Det er så mye å se og gjøre i Spania at du kanskje har bruk for en hjelpende hånd til din reise. Vi har valgt 5 nye og nyttige apps, som kan assistere deg med alt fra å velge dagens strand til å lære spansk, og mye mer. Det Norske Magasinet bringer deg del 4 av nyttige apps for din reise til Spania i 2018.

 

Triposo

www.triposo.com
Triposo er en spansk reise-guide, som inneholder generell informasjon samt offline kart til mer enn 100 byer i Spania. Triposo tilbyr forslag til severdigheter, restauranter og natteliv, men også de skjulte perlene og unike lokale steder er å finne på appen. Det er også mulig å sjekke ukens vær, benytte appens valutakalkulator, og du kan også finne ditt foretrukne hotell for din reise til Spania. Brukervennligheten gjør det enkelt å finne frem på appen og den personifiserer nettopp din reise!
 

iBeach

www.ibeach.es
Leter du etter en stille strand for en dag med familien, eller vil du finne de beste bølgene for surfing? Så er iBeach den rette appen for deg. Appen forteller deg blant annet om vær- og vannforholdene, om det er en nudiststrand og om stranden er lett tilgjengelig. Det er også mulig å se satellittbilder av stranden og området. Med iBeach kan du finne den perfekte spanske stranden for ditt behov, og kart-funksjonen gjør det lett for deg å finne veien.
 

Duolingo

www.duolingo.com
Duolingo er en av verdens mest populære plattformer for å lære språk. Hver leksjon varierer og inneholder en sammensetning av å snakke og lytte, oversettelse og ’multiple choice’ utfordringer. Opptjen poeng for hvert korrekt svar, spill på tid og stig opp på ulike nivåer, mens du forbedrer spansken din. Med Duolingo kan du lære spansk helt gratis, mens du spiller et underholdende spill.
 

StepsApp

www.stepsapp.io
StepsApp er en skritteller-applikasjon til Iphone, som kan måle alle aktiviteter. Helt automatisk teller den dine skritt, antall kilometer du går samt antall kalorier du forbrenner. Med oversikt over dine ukentlige og månedlige aktiviteter kan du lett se når du er mest aktiv. StepsApp er brukervennlig og gratis, og det er også muligheter for å kjøpe forskjellige tillegg på appen.
 

WifiMapper

Ved hjelp av WifiMapper kan du finne gratis Wifi hotspots overalt i Spania. Med kartet kan du enkelt se hvor det er nærliggende hotspots, og appen forteller deg hvilken type sted det er, hvor sikker forbindelsen er, og enda også om de har god kaffe! Spar på din mobildata og reis i Spania med WifiMapper.
Har du tips til apps som du har brukt i forbindelse med reise eller opphold i Spania, send en mail til isabella@norrbom.com, så tar vi det med i magasinet.
 
Av Isabella Oliver, isabella@norrbom.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet