Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vær i Nuet, merk livet, slipp avfallsstoffene

Vær i Nuet, merk livet, slipp avfallsstoffene

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Balanse for Kost, Kropp, Sinn og Sjel

Kosten, det vi spiser og drikker, er én ting. Hvor mange næringsstoffer er det i vår mat? Hva er det egentlig, vi velger å spise og drikke? Inneholder kosten tilstrekkelige mengder med mineraler og vitaminer i våre dager?
 
Noe annet er hvordan kroppen er i stand til å oppta kosten og næringsstoffene. Det krever blant annet et godt fungerende tarmsystem, som kan nedbryte føden til lett opptagbare næringsstoffer, og som er i stand til å føre avfallsstoffene ut av kroppen.
 
Hvordan behandler vi kroppen, våre celler, vev og indre organer, våre indre ”medarbeidere”, som 24/7 klarer alt fra åndedrett, fordøyelse, immunforsvar, regulering av syre-base-balansen, oppbygning av celler og vev, rensning av blod, lymfe og celleavfall, sørger for at vi holder varmen og ikke minst er vår egen flotte bolig?
 
Kom og få inspirasjon til å ta små skritt i retning av balanse under overskriften det sunne alternativ, altså fra begrensning til berikelse.
Oppdag hvor lite som skal til for at få enda mer overskudd og energi, og hva vi kan gjøre for å leve livet enda mer i balanse og ut fra vår egen essens.
 
Det er hva vi spiser, drikker og hvordan vi tenker og føler, som avgjør vår helse.
 
Foredrag i Vitamina torsdag den 22. mars kl. 18 – Påmelding: 952 58 43 13
Av Vitamina

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet