Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nok regn for et halvt års forbruk – God måned for sysselsettingen – Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Nok regn for et halvt års forbruk - God måned for sysselsettingen - Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Nok regn for et halvt års forbruk

På fredag skrev vi at ukens regn i Málaga-provinsen kun var nok til å fylle provinsens vannreservoarer opp til 30-35 prosent av sin kapasitet, og det var korrekt. Men takket være de store mengdene med regn som falt på fredag, lørdag, søndag og delvis mandag, er alle reservoarene i provinsen nå fylt med mellom 38 og 60 prosent av sin kapasitet. I praksis betyr det at regnet i helgen har sikret Málaga-provinsen nok vann for de kommende tre til seks måneder. Det kommer alle til gode – ikke minst landbruket.

 
{loadposition google}

God måned for sysselsettingen

I løpet av februar ble det skapt litt over 81.000 nye arbeidsplasser i Spania. Det er de beste tallene siden 2015. Med de nye arbeidsplassene er det i dag nesten 18,4 millioner mennesker i jobb i Spania, som alle er tilknyttet Seguridad Social systemet. Det er nesten flere enn noensinne.
Problemet på det spanske arbeidsmarkedet er de store årskullene som i dag skal ut på arbeidsmarkedet. Således har den samlede arbeidsledigheten i februar kun blitt redusert med 6.280 personer, og det merkes knapt på den totale ledigheten, som er på nesten 3,5 millioner personer.
 
{loadposition landingpage2}

Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

De kommende 20 månedene vil by på en omfattende renovering av Terminal 2 i Málagas lufthavn. Terminalen skal moderniseres, så den rent visuelt blir integrert i lufthavnens nye og store Terminal 2. I dag kan man på lufthavnens fliser og tapet lett se ”grensen” mellom de to terminalene, men det skal det nå endres på. Foruten fliser og tapet får Terminal 2 også nye bagasjebånd, toaletter, innsjekkings-skranker, m.m., slik at alle terminalene blir identiske. Moderniseringen er budsjettert til 6,2 millioner euro.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.