Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Hørsel er evnen til å oppfatte lyd gjennom vibrasjoner i øret og oversette lyden til nerveimpulser, som via nervesystemet transporteres til hjernen. Vita Ear er basert på et naturlig kombinasjons-ekstrakt av Ginkgo biloba (Tempeltre) og fransk maritim furubark, samt magnesium.
 
styrk din horelseGinkgo biloba er en unik treart uten andre levende slektninger. Den er hjemmehørende i Kina, hvor flere trær som er plantet utenfor templer er mer enn 1.500 år gamle. Ginkgo biloba er et levende fossil, og kan sammenlignes med fossiler som går 270 millioner år tilbake i tid. Ginkgo biloba bidrar til opprettholdelse av en normal blodgjennomstrømming, og hjelper dermed til med å opprettholde en normal hørsel.
 
Fransk maritim furubark inneholder noen biologisk aktive flavonoider, som blant annet er kjent for å forbedre blodomløpet, redusere inflammasjon og forebygge allergi.
Magnesium hjelper til med å bevare en normal funksjon av nervesystemet og bidrar til en normal elektrolyttbalanse.
 
Produktene kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina i Centro Idea.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.