Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lesertilbud: Robert Wells

Bli med Det Norske Magasinet på en unik konsert i Mijas 14. oktober!

Han er kjent over det meste av verden – bare ikke i Norge. Et publikum på over to millioner mennesker har nytt hans show ”Rhapsody in Rock” og alle er enige: ingen klarer å komponere og mikse klassisk musikk med rock, jazz og boogie woogie som Robert Wells. Lørdag den 14. oktober holder han en unik konsert i Teatro Las Lagunas i Mijas. Det Norske Magasinet gir deg muligheten for å være med til en spesialpris.
 
Robert Wells lover massevis av overraskelser når han om få uker presenterer sitt show ”Rhapsody in Rock – Spanish Edition” på Costa del Sol. ”Vi gleder oss veldig til konserten, og med min trio og tre sangerinner står vi klar med den hittil beste oppføringen her. Vi har forberedt oss godt – men uten å være perfeksjonistiske, for det skal være rom for å være impulsiv underveis. En god konsert går også på feelings,” mener Robert Wells, som kan se tilbake på 30 år som artist.
 
Den svenske komponisten er ensbetydende med Rhapsody in Rock. Og så er han ensbetydende med suksess. Men slik har det ikke alltid vært. Robert Wells husker fint hvordan det gikk på premieren på hans senere så suksessrike show i 1989. ”Vi sto klar med et stort og godt symfoniorkester på 67 mann. Men ingen visste riktig helt hva Rhapsody in Rock var, og hva vi skulle spille. Så det kom kun 80 (!) betalende gjester. Aldri har jeg vært så tett på en konkurs, men heldigvis fikk jeg reddet det hele,” forteller Robert Wells, som dog også minnes en fantastisk konsert som ga ham mot til å fortsette med sine nytenkende idéer. Og det gjorde han klokt i, for hans show Rhapsody in Rock, er i dag sett av over to millioner mennesker og fyller de største konserthallene flere steder verden over, bl.a. i Kina, Russland, Sverige og selveste Royal Albert Hall i London.
 
Robert Wells’ popularitet er så stor, at det var ham arrangørene av de olympiske leker i Sydney i 2008 kontaktet for å få komponert den offisielle OL-musikken. Det ble til ”A Song for You”, som han vakkert leverte med Céline Dion foran millioner av tv-seere til åpningsseremonien. Begivenheten forteller alt om hvilket nivå Robert Wells befinner seg på. Men han er kjent for å holde begge beina på bakken og alltid være på bølgelengde med sitt publikum.
 
Du har nå muligheten for å bli med til en fantastisk konsertopplevelse lørdag den 14. oktober. De gode plassene i salen koster 50 euro – med Det Norske Magasinets lesertilbud koster de kun 40 euro. Billettene kan kun kjøpes hos Vitamina i Centro Idea ved fremvisning av denne artikkelen, eller direkte til arrangøren på mail: henrik@eventhuset.es og telefon 670 63 57 86.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.