Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tor & Bettan besøker Costa del Sol!

Del

I begynnelsen av oktober, nærmere bestemt 2. og 3. oktober, kommer to av Norges mest kjente og folkekjære artister på besøk til Costa del Sol, nemlig Tor Endresen og Elisabeth Andreassen. Dette blir en fin anledning for alle nordmenn som befinner seg her på solkysten til å oppleve en fantastisk konsert i nydelige omgivelser, akkompagnert med god mat, drikke og selskap. Og siden de holder to konserter på to forskjellige steder burde man absolutt merke av i alle fall én av datoene i kalenderen, selv om man selvsagt kan gå på begge konsertene!
 
Hver for seg trenger verken Tor eller Bettan noe videre introduksjon til norske lesere, da begge to har hatt en mer eller mindre like lang karriere innenfor musikk og underholdning. Tor først og fremst i Norge, mens Elisabeth også har vært sterkt involvert i den svenske musikk- og underholdningsbransjen, da hun er født i Gøteborg og hadde sin tidlige oppvekst i Sverige.
 
Merittlisten til både Tor Endresen og Elisabeth Andreassen er imponerende lang, og begge artistene har deltatt en rekke ganger i Melodi Grand Prix. Begge to har deltatt 12 ganger, både som solo-artister og sammen med andre, og som kjent vant Elisabeth i 1985 den internasjonale finalen som en del av duoen «Bobbysocks» sammen med Hanne Krogh og låten «La det swinge». Hun har deltatt 6 ganger i den svenske Melodifestivalen og like mange ganger i den norske Melodi Grand Prix.
 
I 2015 deltok Tor & Bettan sammen i Melodi Grand Prix med den nydelige låten «All over the World», og de har nå samarbeidet i en årrekke, og har holdt mange konserter sammen. Til sammen har de over 50 album baks seg, som solo-artister og sammen med andre, med nokså likelydende antall prosjekter – Tor 25 album og Elisabeth med 28 album. De er også jevngamle, og har på mange måter begge hatt store karrier hver for seg som til forveksling kan minne om en annen. Kanskje en av grunnene til at et samarbeid derfor naturlig har utviklet seg?
 
Det Norske Magasinets journalist vil gjerne vite mer, og spør dem om hva vi kan forvente oss når de nå sammen besøker Costa del Sol ;
 
Først og fremst mye god musikk, latter og allsang, og forhåpentligvis noen «frysebyger» også, sier Tor Endresen, som legger til at han elsker å opptre og spille sammen med Elisabeth Andreassen. Det er heller ikke første gangen de besøker Spania og Costa del Sol sammen. «Vi har holdt konserter både sammen og hver for oss i Spania i en del år nå, både på Costa del Sol og på Costa Blanca», sier Elisabeth. «Vi har det alltid moro sammen, og vi elsker å underholde mennesker her i solen på den spanske kysten. En av mine døtre studerte også i Sevilla et år, så regionen kjenner jeg godt og har besøkt med jevne mellomrom». Tor nevner at han har leilighet i Estepona, som regelmessig blir besøkt, også tidligere denne sommeren. «Det flotte været og klimaet gjør noe med folk fra Skandinavia når de kommer ned hit, inkludert meg selv», sier han.
 
Både Tor og Elisabeth vil med dette invitere alle leserne til en forrykende helaften i Fuengirola og Elviria den 2. og 3. oktober, og håper på stort oppmøte fra alle skandinaver på Costa del Sol.
 
Konsertene arrangeres i samarbeid med det glimrende vertskapet Øystein Rambøl og Morten Egil Paulsen, som begge har en årelang erfaring med å arrangere fest-aftener som dette. Nærmere en garanti for at dette blir moro kommer man ikke!

For mer informasjon om bestilling av billetter, priser, etc., se annonse i denne utgaven av Det Norske Magasinet.

Av Tom Halvorsen, tom@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.