Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hos Anni’s Vitalshop lanseres et nytt produkt fra Biosyms urte-Phytomin-serie, nemlig CurcuSym BOOST®.
CurcuSym BOOST® inneholder et unikt bio-tilgjengelig gurkemeie-ekstrakt, som åpner opp for et effektivt utbytte av gurkemeierotens lovende terapeutiske virkninger.
Den tørkete, pulveriserte roten av gurkemeie (Curcuma Longa L) er kjent for sin gule farge, og har en lang historie bak seg. Bl.a. anvendes gurkemeie i ayurvedisk behandling av forskjellige inflammatoriske tilstander. Curcumin utgjør hovedbestanddelen i gurkemeie, og er velkjent for sine sterke anti-oksiderende og anti-inflammatoriske egenskaper, og bidrar samtidig til å motvirke kronisk inflammasjon, som er forbundet med implikasjoner i hjerne, tarm, ledd, immunforsvar m.m.
 
Utfordringen med tradisjonelt gurkemeie-ekstrakt er at den har en begrenset bio-tilgjengelighet i kroppen, hvor den omdannes til curcumin, men hurtig metaboliseres i leveren og utskilles i urinen. Det gir en begrenset konsentrasjon av curcumin i blodbanen, samt videre distribusjon til vev og organer.
Som en følge av denne utfordringen har forskningen hatt fokus på å kunne tilby mer bio-tilgjengelige former av gurkemeie, for å få et effektivt utbytte av denne urts store potensiale. Og det har skjedd med CurcuSym BOOST®, som nettopp har vist en imponerende bio-tilgjengelighet – hele 185 ganger høyere enn standard gurkemeie-ekstrakt. Det tilsvarer at man skal ta 75 kapsler med 100 mg standard gurkemeie-ekstrakt. Ytterligere opptas dette produktet opp til syv ganger hurtigere enn normal gurkemeie-ekstrakt, og er aktivt i kroppen i 24 timer, til forskjell fra normalt gurkemeie-ekstrakt, som utskilles på mindre enn to timer.
Kom innom til Anni’s Vitalshop i Fuengirola, Los Boliches eller Elviria, hvor vi kan veilede deg grundig om gurkemeierotens fantastiske egenskaper.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.