Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Overveier du å få laget permanent makeup, men holder igjen pga. tvil om resultat og frykt for allergier, så les her og få mer kunnskap om emnet.
Permanent makeup har vært brukt og praktisert i mange år, produktsystemene er blitt videreutviklet og forbedret mange ganger – og blir det stadig.
Goldeneye permanent makeup er et av de få EU-godkjente systemene som lever opp til alle de lovkravene som gjelder for nettopp permanent makeup.

 
Jeg har utført permanent makeup med Goldeneye i snart 20 år, og opplever dessverre ofte, at kvinner kommer til meg i klinikken og spør om jeg kan forandre den permanente makeupen, som de har fått gjort hos en annen behandler.
Enten er fargen for mørk, eller øyenbrynet er f.eks. plassert forkjært og har en feil fasong i forhold til ansiktets form.
Det er aldri optimalt å skulle jobbe videre på andres dårlig utførte arbeid, og rette det opp. Resultatet blir dessverre aldri så godt, som det kunne ha vært, hvis kunden hadde fått det gjort av en erfaren og omhyggelig linergist fra starten av.
Det er, som kunde, flere ting å forholde seg til, innen man kaster seg ut i det å få tatovert øyenbryn, eyeliner eller lepper:
Kvaliteten på produktet, fargenes renhet, kosmetologens/linergistens erfaring og dyktighet, samt hygienen.
 
Goldeneyes farger er 100 % fri for tungmetaller, nikkel, aromatiske hydrokarboner, nitrosaminer (som er kreft-fremkallende), og de er fremstilt uten å være basert på forsøk med dyr.
Fargene er sterile og gjennomtestet, veganske og halal-korrekte.
Det er umulig å reagere allergisk på fargene.
Fargene blir ikke inn-pigmentert for dypt, og huden/blodet vil skille seg av med pigmentene stille og rolig i løpet av et par år.
Alt utstyr, som nåler og farger, er engangsprodukter, og jeg bruker alltid munnbind og hansker, og holder alt sterilt.
Goldeneye produserer mange farger, og derfor er det store muligheter for å skape det helt rette og naturlige resultatet til hver kunde.
Forrige måned oppsøkte en kunde meg etter å ha vært hos en annen kosmetolog og fått laget et – dessverre, dårlig øyenbrynsresultat.
Hun hadde ikke lyst til å gå tilbake til behandleren og få rettet det opp, så hun spurte meg om råd.
Øyenbrynet var laget alt for smalt og for mørkt, og brynene var ikke like på fasong.
Jeg valgte å bruke en lysere nyanse og mykne det litt opp, da kunden er lysblond, samt gi øyenbrynet litt mer fylde, og rette tuppene så godt opp som mulig, så de kommer til å virke mer like.
 
Permanent makeup
 
Permanent makeup2
 
På bildene ses øyenbrynet før og etter behandlingen.

Bestill en gratis konsultasjon før behandling, kontakt kosmetolog og Goldeneye-linergist Nana Norrbom på 610 716 048.

 
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet