Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Kroppen går gjennom en fysiologisk aldringsprosess, og det ser vi ofte på huden ved at den mister sin elastisitet, blir tynnere og rynkene kommer til syne.

Hvordan holder vi så huden vakker og ung lengre? Svaret ligger i å forebygge huden utenfra med effektive A-vitaminholdige kremer.

A-vitamin er våpenet

Det 20 år gamle og verdenskjente danske hudpleiemerke Beauté Pacifique har spesialisert seg på å utvikle og produsere effektive A-vitamin kremer som virker så bra at man faktisk kan sparke nytt liv i huden og dermed utsette aldringsprosessen.
”Vi har utviklet en særlig prosess som gjør våre kremer med A-vitaminer i stand til å trenge så dypt ned i huden at det skjer en foryngelse og en ny start for de spesielle cellene som kan reparere hudens skader og normalisere huden – både på overflaten og i dybden”, sier Flemming K. Kristensen, direktør hos Beauté Pacifique.

Hva er A-vitamin?

Kroppen er ikke selv i stand til å danne A-vitaminer, men det er noe som kan bli tilført utenfra gjennom kosten, livsstil og hudpleie. Det finnes forskjellige former for A-vitaminer, både som Retinol og som en Ester i formene Retinyl Acetate, Retinyl Palmitate og Retinyl Propionate. I Beauté Pacifiques kremer anvendes forskjellige Estre som har evnen til å trenge helt ned i hudens dypeste lag der celleproduksjonen foregår. Estrene blir omdannet til aktivt A-vitamin i huden, og gjenoppbygger hudens struktur.
Når A-vitaminet er blitt en populær termologi, skyldes det dets store evne til synlig å gjøre huden glattere, finere og bekjempe de alderstegnene som vi får etter solskader og når vi utsettes for vind, vær og frie radikaler.

Fakta


A-vitamin

– forynger huden

- stimulerer cellefornyelsen i hele hudens tykkelse

- gjør huden robust og motstandsdyktig

Dansk når det er best

Beauté Pacifique utvikler og produserer alt i Danmark og har gjennom årene mottatt mange priser for sine revolusjonerende, patenterte A-vitamin kremer. Dette skyldes deres tette samarbeide med anerkjente, dyktige hudleger og en vitenskap hentet fra medisinbransjen – men også at de med ultralydsskanning kan dokumentere en tydelig hudforbedring allerede kort tid etter bruken av kremene. Créme Metamorphique og Super3 Booster er noen av de prisvinnende kremene basert på A-vitaminer.
Beauté Pacifiques konsulent besøker Vitamina igjen til høsten.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.