Månedsmagasinet på Costa del Sol
Permanent makeup – autorisert kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Permanent makeup - autorisert kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Vintervær gir raskt tørre og sprukne lepper som ser triste og bleke ut, og derfor er det viktig å beskytte dem mot sol og vind. Et godt tips er å børste leppene lett med tannbørsten – det fjerner de gamle, tørre hudcellene og setter fart på blodsirkulasjonen slik at leppene får den opprinnelige bløtheten og glansen tilbake.

Bruk leppepomade hver dag og gjerne gloss eller leppestift – alt beskytter mot uttørring.
 
Med alderen mister de fleste kvinner en del pigmenter i leppene, omrisset av leppen viskes ut og rynkene begynner å vise seg. Amorbuene er nå vanskelige å se, og leppene ser mindre ut og virker ikke så fyldige som før.
 
Med permanent makeup kan leppekonturene gjenskapes og pigmentene i leppene økes igjen. Permanent leppelinje er en mikropigmentering med naturlige fargestoffer og helt uten bivirkninger. Fargene finnes i mange toner, og vi hjelper til med å velge den som passer best til huden og hårets nyanser. Den permanente makeupen pigmenteres inn som en naturlig linje langs den opprinnelige leppekonturen.
Ved evt. uregelmessigheter i leppekonturen korrigeres det, og skjeve eller manglende amorbuer kan rettes opp med en linje som matcher leppens egen farge.
Ved rynker rundt munnen er en permanent lipliner en alle tiders løsning. Den fargen som er pigmenterte inn forhindrer nemlig leppestift og gloss i å flyte ut i rynkene rundt munnen.
 
Behandlingen med Goldeneye permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med krem og er derfor ikke ubehagelig. Alle Goldeneyes farger er testet og rene, og derfor vil det aldri oppleves allergiske reaksjoner. Systemet brukes også til å tegne opp eyeliner og øyenbryn.
Har du et ønske om å få en flott og naturlig leppe-look, ring og ta en prat med Nana Norrbom – eller bestill en prøvekonsultasjon på tlf.: 610 71 60 48.
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.