Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Etter mange år med forebyggende medisin tillater jeg meg å tillegge den følelsesmessige balansen den mest avgjørende helsefaktoren. Vi må starte et sted og ofte er det ved å gjenopprette syre-basebalansen i kroppen med kost, drikke, salt, mosjon, frukt og grønt, pusteøvelser, oljer, sunn søvn, mm. Så raskt som mulig kommer vi inn på stressfaktorer og humørdrepere. Uansett om det er fysiske, mentale eller følelsesmessige blokkeringer, vil det føre til forsuring, inflammasjon og sykdom. Det handler om å oppfatte kroppens nødrop, akseptere, erkjenne og gi slipp på det.

En av de beste bøkene om dette er Anita Moorjani’s ”Å dø for å leve”. Hun forteller om sin reise fra cancer til nærdøden-opplevelser og til healing. Det er hennes erkjennelse av hva som ledet til hennes cancer som løste henne fra sitt fengsel i kroppen og gjorde henne frisk, som hun forklarer.
Nevrokirurgen dr. Ben Alexander har gjennomgått en lignede reise som han beskriver i sin bo ”Til himmelen og tilbake”. Bare for å nevne to av de mange interessante bøkene om dette emnet.

Herved en oppfordring til å sjekke akvariet ditt. Husk at det er det du drikker, spiser, tenker og føler som er avgjørende for din helse. Gjør ditt liv til en sunn reise, eksperimenter, nyt det og del gjerne dine erfaringer.
Du kan lese eller gjenlese artiklene om de 7 trinnene på www.norskemagasinet.com
Hell og lykke!

Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic
Tlf.: ‪+34 678 25 35 10‬‬, vitafakta@vitafakta.es, www.vitafakta.es

Av Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet