Månedsmagasinet på Costa del Sol
Permanent makeup – en ideell sommerløsning

Permanent makeup – en ideell sommerløsning

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
 

Nå er sommeren her igjen, og med den følger makeup´ens verste fiende: de høye temperaturene.
De fleste kvinner kjenner til problemet med eyelineren og brynstiften som blir bløte i varmen og vanskelige å ha med å gjøre. Også huden blir varm og makeup´en “forsvinner” i bokstaveligste forstand som dugg for solen – eller tynnes ut slik at streken som burde pynte langs vippekanten, plutselig sitter og truer midt på øyelokket. Mange kjenner sikkert også til det at man har tegnet to flotte bryn om morgenen. Senere på dagen kikker man seg i speilet bare for å konstatere at man plutselig bare har ett bryn…. hvor ergerlig er ikke det?
Permanent makeup kan være løsningen.
Den permanente eyelineren kan påføres på forskjellige måter, fint og smalt, eller litt bredere til den som ønsker en mer framhevet look – og viktigst av alt; den blir sittende der den skal, uansett om man boltrer seg i bølger, svetter på tennisbanen, shopper seg gjennom i den sommerhete storbyen eller bare har en lang og hard arbeidsdag på kontoret.
Å få tegnet opp leppelinjen er også svært populært fordi det gjør munnen mer uttrykksfull. Den naturlige leppelinjen har det med å bli utvisket med alderen, og vi vet alle hvor raskt selv en leppeblyant av god kvalitet forsvinner eller smitter over på vannglasset sammen med leppestiften. Med den permanente leppelinjen er det ofte nok å bruke litt lip-gloss fordi linjen også gir både fasong og farge til leppene.
Fargemulighetene er tallrike og den permanente ønskelook´en kan oppnås på få timer i klinikken – og behandlingen er nesten smertefri.
Permanent makeup er testet for å sikre at selv kvinner med ekstrem sensitiv hud ikke får allergiske reaksjoner. Altså er permanent makeup nettopp en god løsning til kvinner som reagerer allergisk med rødming, kløe og irritasjon på vanlig makeup.
Få vakre bryn, lepper eller en eyeliner som bare sitter der den skal, 24 timer i døgnet, før varmen og badesesongen for alvor setter inn.
For bestilling av prøvekonsultasjon, kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610716048.

Av Nana Norrbom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet