Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alternativ behandling for revmatikere En mindre kjent behandling for revmatikerpasienter

Alternativ behandling for revmatikere En mindre kjent behandling for revmatikerpasienter

ShopTalk.PenttiRaaste.LD.DNM.okt 12

Dr. Thomas Mc Pherson Brown, revmatolog som ble uteksaminert fra John Hopkins-universitet, var kjent for sin forskning i Rockefeller-stiftelsen om forholdet mellom revmatisme og Mycoplasma-infeksjon. Han var også grunnlegger av ”American College of Rheumatology” og skrev boken ”The road Back, Rheumatoid arthritis- its cause and its treatment”.
I sin forskning viste dr. Thomas Mc Pherson Brown at en stor del av revmatikerpasienter, muligens 60 prosent, kan få nytte av en behandling med antibiotika.

I 2006 ble det gjennomført en spørreundersøkelse med 452 frivillige respondenter som led av en form for revmatisk type sykdom. Av disse hadde ca. 200 personer som fått diagnosen revmatisme eller scleroderma, fått en minst en måned lang antibiotikakur. 89 prosent av de behandlede kunne etter seks måneders behandling rapportere om en minskning i symptomene. 82 prosent av dem merket at både smerte og stølhet minsket. 80 prosent klarte hverdagslivet lettere. Over halvparten av gruppen kunde kutte ned på medisineringen. Dessuten er også antibiotika lettere å tåle framfor revmatismemedisiner.

En type antibiotika er Minosyklin. Den er oftest vel tolerert og hører til gruppen tetrasyklin. De vanligste bieffektene av dette antibiotikum er tarmirritasjon, svimmelhet og brun pigmentering av hud samt negler, særlig i sammenheng med sol.
Effekten antas å bero delvis på en inflammasjonshemmende effekt, samt reglering av immuniteten.

Mer informasjon rundt denne behandlingen samt bruk av denne kan tilbys ut av dr. Pentti Raaste.

Av Dr. Pentti Raaste

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.